Huis > Nieuws > Inhoud

De vervanging van meststof met organische meststof is net om de hoek

Oct 24, 2018

De vervanging van kunstmest door organische meststoffen is net om de hoek.


"Snij een bloem bij, vertrouw er volledig op dat kunstmest de baas is", hier "kunstmest" het vroegste punt is organische meststof, dit is ook de ervaring die onze landarbeiders samenvatten in de landbouwproductie gedurende duizenden jaren. Sinds de popularisatie van organische meststoffen in verschillende provincies en regio's van China is het effect van het vervangen van kunstmest door organische mest duidelijk.


image


Dit jaar heeft de provincie anhui zes pilootregio's opgericht, waar biologische mest van groenten- en fruitthee werd vervangen door kunstmest, en landbouwers werden begeleid om vee- en pluimveemest en ander afval van de vee- en pluimveefokkerij te gebruiken om organische mest te produceren, te verwerken en toe te passen commerciƫle organische meststoffen, goed gebruik maken van organische meststoffen zoals vee en mest van pluimvee, en recycling en recycling realiseren.


Hebei provincie landbouwafdeling geleerd dat dit jaar, de agrarische NongCunBu bepalen 10 provincies (steden, districten) in de provincie Hebei uit te voeren van de pilot produceren organische meststof in plaats van kunstmest, qinhuangdao FuNing zone, xingtai county, zunhua voor appel organische meststof in plaats van kunstmest pionier (stad, gebied), shijiazhuang kaf, zhuozhou stad, hiraizumi stad, yongqing, qing county, guantao, stijgt de organische meststof voor groenten in plaats van kunstmest pionier (stad, gebied). Het pilot-demonstratiegebied van 10 provincies (steden en districten) bedroeg 62.200 mu, met de implementatieperiode van september van dit jaar tot oktober volgend jaar. De proefgebieden zullen zich concentreren op compost, aangevuld met commerciƫle organische meststoffen , landbouwers begeleiden om landbouwafval te gebruiken om organische meststoffen te bouwen en toe te passen, biologische mestbronnen zoals vee en pluimvee goed te gebruiken en verschillende soorten organische meststoffen te integreren en samen te stellen, die kan worden gedupliceerd en gepopulariseerd om het technische model van kunstmest te vervangen. Het langetermijnmechanisme van organische meststofvervanging voor fruit en groente werd geconstrueerd door de technische modus van organische mestvervanging te populariseren.


Sinds de promotie van organische mest in de provincie Zhejiang in 2011 heeft de vervanging van organische meststoffen opmerkelijke resultaten bereikt. Tegen het einde van 2017 had de provincie een totaal van 4,94 miljoen ton organische meststoffen, met een toepassingsgebied van 24,7 miljoen mu. In 2017 daalde het totale gebruik van kunstmest en het gebruik van stikstofmest met respectievelijk 9,1 procent en 12,4 procent ten opzichte van 2013. Het doel van "het bereiken van nulgroei in kunstmestgebruik van belangrijke gewassen tegen 2020", voorgesteld door het ministerie van landbouw en plattelandszaken, was vervuld zeven jaar eerder dan gepland.

Als u de details van organische meststofproducten wilt weten, neem dan gerust contact met ons op.


www.agronaturetech.com

E-mail: info@agronaturetech.com