Huis > Nieuws > Inhoud

De kracht van humuszuur --- het landbouwklimaat is veranderlijk, en de weerstand van organische meststof is onweerstaanbaar

Jul 26, 2018


De kracht van humuszuur - het landbouwklimaat is veranderlijk en de weerstand van organische meststoffen is onweerstaanbaar.


image.png


Op dit moment zijn veel delen van het land in de staat van hoge temperatuur en vochtigheid, ketters van klimaatverandering, de agrarische productie veroorzaakte een grote impact. Landbouwproductie in het hele land, wateroverlast, droogte, insecten, ziekten en andere verschijnselen komen vaak voor. Wanneer deze barre omstandigheden zich voordoen, produceren planten een reeks veranderingen, zoals droogte, waardoor bladeren en jonge stelen verwelken. Bladeren zijn vergeeld, gedroogd, bruin of zelfs vergaan door overstroming. Blad bruinen bij hoge temperaturen, het uiterlijk van dode vlek, schors scheuren; Het pathogeen infecteert het blad met ziektevlek. Het zal de groei, groei, opbrengst en kwaliteit van planten beïnvloeden en zelfs leiden tot de dood in ernstige gevallen.


Op 25 juli 2018 deed het ministerie van landbouw en dorpen van China suggesties voor het bevorderen van het werk van ecologische en milieubescherming. Onder hen zullen we boeren en nieuwe soorten landbouwbedrijven aanmoedigen om organische meststoffen op verschillende manieren te verzamelen en toe te passen en de negatieve groei van het gebruik van kunstmest te versnellen. We zullen de hoeveelheid verminderen en de efficiëntie van pesticiden verhogen, groene preventie en bestrijding intensiveren, groene preventie en bestrijding bevorderen als een alternatief voor chemische controle, en de groene ontwikkeling van de landbouw bevorderen.


Daarom speelt humuszuur een rol tegen hitte, wateroverlast, ziekte, insecten en andere anti-stress.