Huis > Nieuws > Inhoud

De voordelen van bio-organische meststof

Dec 28, 2017

Het gebruik van bio-organische meststoffen heeft de volgende voordelen:

Bio-organische meststof bevat een aantal nuttige micro-organismen, aminozuren, peptiden, enzymen en microbiële antibiotica. Bio-organische meststof kan koolstof en stikstof verminderen, de koolstof / stikstofverhouding is te groot, de microbiële afbraaksnelheid is traag en om de bodem te verbruiken in de effectieve stikstof. Tegelijkertijd kan het pathogeen van de plant remmen, de microbiële omgeving en fysieke structuur van de bodem verbeteren, de eigen immuniteit van de plant verbeteren, de kwaliteit van gewassen verbeteren en de opslagweerstand verbeteren.

1 bio-organische meststof in vergelijking met kunstmest:

1) compleet bio-organische meststofelementen; voedingsstof voedingselementen slechts een of meerdere.

2) Bio-organische meststof kan de bodem verbeteren; regelmatig gebruik van meststoffen kan bodemverdichting veroorzaken.

3) Bio-organische meststof kan de productkwaliteit verbeteren; te veel kunstmest leidt tot een slechte productkwaliteit.

4) Bio-organische meststof kan de microflora van de gewassen-rhizosfeer verbeteren en de plaagbestendigheid van planten verbeteren; kunstmest is gewasmicro-organismen

Een enkele groep, vatbaar voor plagen en ziekten.

5) bio-organische meststof kan het gebruik van kunstmest bevorderen, het gebruik van kunstmest verbeteren; alleen meststof kan gemakkelijk leiden tot vaste voedingsstoffen

Verloren

2 bio-organische meststoffen en geraffineerde organische meststoffen in vergelijking met:

Verfijnde organische meststof is gedroogde dierlijke mest, gemalen verpakkingen voor de verkoop van organische meststoffen.

1) Geheel afgebroken biologische organische meststof, geen brandende wortels, geen rotte zaailingen; geraffineerde organische meststof zonder volwassenheid, het directe gebruik van ontbonden in de bodem, veroorzaakt het fenomeen van het verbranden van zaailingen.

2) Bio-organische meststof ontbindt bij hoge temperatuur, waarbij de meeste pathogenen en eieren worden gedood, waardoor plagen en ziekten worden verminderd; geraffineerde organische mest zonder ontbinding, zal leiden tot ondergronds ongedierte wanneer het in de bodem wordt ontbonden.

3) Bio-organische meststof toegevoegde nuttige bacteriën, als gevolg van het bezettende effect van de flora, verminderen het voorkomen van ziekten; geraffineerde organische meststof door drogen op hoge temperatuur, waarbij alle micro-organismen binnenin worden gedood.

4) bio-organische meststof met een hoog gehalte aan voedingsstoffen; geraffineerde organische meststof door behandeling op hoge temperatuur, resulterend in verlies van voedingsstoffen.

5) bio-organische kunstmest deodorant, lichte geur, bijna geen geur; geraffineerde organische meststof zonder desodorisatie, het opnieuw verschijnen van stank.

3 bio-organische meststof en het verschil tussen mest:

1) Geheel afgebroken biologische organische meststof, het sterftecijfer van eieren bereikte 95% of meer; eenvoudige mesthoop, de sterfte is laag.

2) geurloze, bio-organische meststof; mest stinkt.

3) gemakkelijke en uniforme toepassing van bio-organische meststof, stalmest applicatie is niet handig, ongelijke toepassing van kunstmest.

4 bio-organische meststof en biologisch mestverschil:

1) Bio-organische meststof is goedkoop, ongeveer 1.000 yuan per ton; bio-meststof is duur, tienduizenden per ton.

2) Bio-organische meststof bevat functionele bacteriën en organische stoffen, die de bodem kunnen verbeteren en de afgifte van vaste voedingsstoffen in de bodem bevorderen. De bio-meststof bevat alleen de functionele bacteriën en bevordert het gebruik van vaste meststoffen in de bodem door de functionele bacteriën.

3) De organische stof van bio-organische meststof zelf is de leefomgeving van functionele bacteriën, die gemakkelijk te overleven is na aanbrenging in de grond. De functionele bacteriën van biologische meststoffen zijn mogelijk niet geschikt voor sommige bodemomstandigheden.