Huis > Nieuws > Inhoud

Kalium Humaat Met Sterke Alkaline en Corrosief

Sep 22, 2017

Kaliumhydroxide (chemische formule: KOH, aantal: 56.11) wit poeder of schilferige vaste stof. Kalium Humate Smeltpunt van 360 ~ 406 ℃, het kookpunt van 1320 ~ 1324 ℃, de relatieve dichtheid van 2,044 g / cm3, vlampunt van 52 ° F, brekingsindex n20 / D1.421, stoomdruk 1 mmHg (719 ℃) . Kalium Humaat Met sterk alkalisch en bijtend. Gemakkelijk vocht in de lucht opnemen en deliquescence, absorptie van kooldioxide uit kaliumcarbonaat. Opgelost in ongeveer 0,6 delen heet water, 0,9 delen koud water, 3 delen ethanol en 2,5 delen glycerol. Wanneer opgelost in water, alcohol of behandeld met zuur om veel warmte te produceren. Kaliumhumaat De pH van de 0,1 mol / l-oplossing was 13,5. Middelgrote toxische, half-letale dosis (rat, oraal) 1230 mg / kg. Oplosbaar in ethanol, enigszins oplosbaar in ether. Heeft een zeer sterk alkalisch en bijtend, zijn aard en bijtende soda vergelijkbaar.

De organisatie heeft een brandend effect, kan het eiwit oplossen, Kalium Humaat de vorming van alkalisch gedenatureerd eiwit. Oplossing of stof dat op de huid wordt gespat en vooral in het slijmvlies spat, kan een zachte korstje produceren. Hoe hoger de concentratie van de oplossing, hoe hoger de temperatuur, hoe kalium het effect wordt. Bespat in het oog, kan niet alleen het hoornvlies beschadigen, maar ook het oog diepgaand weefsel beschadigen.

De maximaal toelaatbare concentratie is 0,5 mg / m. Er moet worden voorkomen dat werk de huid en ogen aanraakt, zoals onbedoeld aanraken, het water kan beschadigde delen worden gewassen en vervolgens worden bevochtigd met 5% azijnzuur, wijnsteenzuur, zoutzuur of citroenzuuroplossing; zoals spatten van de ogen, Kalium Humate de toepassing van water of zoutoplossing voorzichtig Langzaam wassen 10 ~ 30 min, en klik vervolgens op 2% van de carnivacaine of 0,5% van de cardaine-oplossing. De werking moet worden gedragen door de stevige doek gemaakt van uniformen, het dragen van rubberen handschoenen, manchetten, Kalium Humate schorten, het dragen van schoenen en andere arbeidsverzekeringsproducten, handen moeten worden gecoat met neutrale en hydrofobe zalf.

1, gebruikt als een droogmiddel, absorberend, voor de productie van oxaalzuur en een verscheidenheid aan kalium, maar ook voor galvaniseren, beeldhouwkunst, lithografie en ga zo maar door.

2, voornamelijk gebruikt voor de productie van grondstoffen zoals kalium, zoals kaliumpermanganaat, kaliumcarbonaat en ga zo maar door. In de farmaceutische industrie, voor de productie van kaliumborium, spironolacton, heparanol, testosteronpropionaat en ga zo maar door. In de lichte industrie voor de productie van kaliumzeep, alkalinebatterijen, cosmetica (zoals koude room, crème en shampoo). In de kleurstoffenindustrie, Kalium Humate voor de productie van kleurstoffen, zoals het verminderen van blauwe RSN enzovoort. In de elektrochemische industrie, voor galvaniseren, beeldhouwwerk en ga zo maar door. In de textielindustrie, voor het afdrukken en verven, bleken en merceriseren, en een groot aantal gebruikt voor de vervaardiging van synthetische en kunstmatige vezels, polyester vezel belangrijkste grondstoffen. Bovendien wordt het ook gebruikt voor metallurgische kachels en leer ontvetting enzovoort.

3, chemische grondstoffen, voor medicijnen, kalium Humate huishoudelijke chemicaliën en ga zo maar door.

4, gebruikt als analytische reagentia, verzepingsreagentia, kooldioxide en vochtabsorbeerder.

5, de chemische industrie voor de vervaardiging van waszeep, shampoo zachte zeep, room, koude crème, shampoo en andere grondstoffen. De farmaceutische industrie voor de productie van progesteron, vanilline en andere grondstoffen. De kleurstofindustrie wordt gebruikt om melaminekleurstoffen te maken. Kalium Humate De batterijindustrie wordt gebruikt om alkalinebatterijen te maken.