Huis > Nieuws > Inhoud

Kalium Humate Of het giftig is

Nov 02, 2017

Kaliumhydroxide heeft een brandend effect op weefsels, die eiwitten kunnen oplossen en alkalische gedenatureerde eiwitten vormen. De oplossing of stof spatte op de huid, vooral op het slijmvlies, wat resulteert in zachte korsten. Hoe hoger de concentratie in de oplossing, hoe hoger de temperatuur, hoe sterker het effect. Spatten in het oog kan niet alleen het hoornvlies beschadigen, maar ook het diepe weefsel van het oog beschadigen.

De hoogste toegestane concentratie was 0,5 mg / m. Het werk zou moeten zijn om te voorkomen dat de huid en ogen aangeraakt worden, als per ongeluk aangeraakt, beschadigde onderdelen beschikbaar zijn met water wassen, dan nat comprimeren 5% azijnzuur, wijnsteenzuur, zoutzuur of citroenzuur oplossing; zoals het spatten van het menselijk oog, gebruikt water of zoutoplossing, voorzichtig langzaam gewassen gedurende 10 ~ 30 minuten en vervolgens in 2% of 0,5% van de novocaine ropivacaïne-oplossing. Wanneer de operatie moet worden uitgevoerd in stevige stoffen overalls, het dragen van rubberen handschoenen, mouwen, schorten, rubberen schoenen en andere arbeidsbenodigdheden, moeten de handen worden gecoat met neutrale en hydrofobe zalf.

Kaliumhydroxide veiligheidsmaatregelen: contact met de huid: Verontreinigde kleding onmiddellijk verwijderen, afspoelen met een groot aantal stromend water gedurende tenminste 15 minuten. Medische behandeling.

Oogcontact: til de oogleden onmiddellijk op en spoel grondig met veel stromend water of zoutoplossing gedurende tenminste 15 minuten. Medische behandeling.

Inademing: snel ontsnappen van het toneel naar de frisse lucht. Houd luchtwegen vrij. Als zuurstof moeilijk ademhaalt, geef dan zuurstof. Als de ademhaling stopt, wordt er onmiddellijk kunstmatige beademing uitgevoerd. Medische behandeling.

Inslikken: gorgelen met water, drinken melk of eiwit. Medische behandeling.

Brandblusmethode: gebruik water en zand om te sparen, maar voorkom dat het product spat en brandwonden veroorzaakt.

Kaliumhydroxide voor gebruik en gebruik

Anorganische industriële gebruikt voor de productie van kaliumzout, zoals kaliumpermanganaat, kaliumnitriet, twee kaliumwaterstoffosfaat en andere grondstoffen. De chemische industrie maakte zeep, zeep en kalium Wash Shampoo, zachte zeep, crème, crème, shampoo en andere grondstoffen. De farmaceutische industrie wordt gebruikt om progesteron, vanilline en andere grondstoffen te maken. De kleurstofindustrie wordt gebruikt om melaminekleurstoffen te maken.

Batterijindustrie wordt gebruikt om alkalinebatterijen te maken. Gebruikt als droogmiddel, sorptiemiddel, gebruikt voor het bereiden van kaliumzeep, oxaalzuur en verschillende soorten zout, ook gebruikt bij galvaniseren, graveren, lithografie, enz .; kalium wordt voornamelijk gebruikt voor de productie van grondstoffen, zoals kaliumpermanganaat, kaliumcarbonaat, enz. In de farmaceutische industrie voor de productie van kaliumboorhydride, spironolacton, batylalcohol, progesteron en testosteronpropionaat. Voor de productie van kaliumzeep, alkalinebatterijen, cosmetica in de lichte industrie (zoals room, crème en shampoo).

In de verfindustrie wordt het gebruikt om kuipkleurstoffen te produceren, zoals vat blue RSN, enz. In de elektrochemische industrie wordt het gebruikt voor galvaniseren, graveren enzovoort. In de textielindustrie wordt het gebruikt voor het drukken, bleken en merceriseren en wordt het gebruikt als de belangrijkste grondstof voor synthetische vezels en polyestervezels. Bovendien wordt het ook gebruikt in metallurgie verwarming en leer ontvetting. Basische chemische grondstoffen, gebruikt in de geneeskunde, dagelijkse chemische industrie, enz. Absorptiemiddelen voor analytische reagentia, verzepingsreagentia, koolstofdioxide en water, ook gebruikt in de farmaceutische industrie.