Huis > Nieuws > Inhoud

Kalium Humate Waterreactie

Oct 11, 2017

Kaliumhydroxide (chemische formule: KOH, aantal: 56.11) wit poeder of schilferige vaste stof. Kalium Humate Smeltpunt van 360 ~ 406 ℃, het kookpunt van 1320 ~ 1324 ℃, de relatieve dichtheid van 2,044 g / cm3, vlampunt van 52 ° F, brekingsindex n20 / D1.421, stoomdruk 1 mmHg (719 ℃) . Met sterk alkalisch en bijtend. Gemakkelijk vocht in de lucht opnemen en deliquescence, absorptie van kooldioxide uit kaliumcarbonaat. Opgelost in ongeveer 0,6 delen heet water, 0,9 delen koud water, 3 delen ethanol en 2,5 delen glycerol. Kalium Humaat Wanneer opgelost in water, alcohol of behandeld met zuur om veel warmte te produceren. De pH van de 0,1 mol / L oplossing was 13,5. Middelgrote toxische, half-letale dosis (rat, oraal) 1230 mg / kg. Oplosbaar in ethanol, kalium Humate enigszins oplosbaar in ether. Heeft een zeer sterk alkalisch en bijtend, zijn aard en bijtende soda vergelijkbaar

1, gebruikt als een droogmiddel, absorberend, voor de productie van oxaalzuur en een verscheidenheid aan kalium, maar ook voor galvaniseren, beeldhouwkunst, lithografie en ga zo maar door.

2, voornamelijk gebruikt voor de productie van grondstoffen zoals kalium, zoals kaliumpermanganaat, kaliumcarbonaat en ga zo maar door. In de farmaceutische industrie, Kalium Humate voor de productie van kaliumborium, spironolacton, heparanol, testosteronpropionaat en ga zo maar door. In de lichte industrie voor de productie van kaliumzeep, alkalinebatterijen, cosmetica (zoals koude room, crème en shampoo). In de kleurstoffenindustrie, voor de productie van kleurstoffen, zoals het verminderen van blauwe RSN enzovoort. In de elektrochemische industrie, voor galvaniseren, beeldhouwwerk en ga zo maar door. In de textielindustrie, voor het afdrukken en verven, bleken en merceriseren, Kalium Humate en een groot aantal gebruikt voor de vervaardiging van synthetische vezels, polyester vezel belangrijkste grondstoffen. Bovendien wordt het ook gebruikt voor metallurgische kachels en leer ontvetting enzovoort.

3, chemische grondstoffen, voor medicijnen, huishoudelijke chemicaliën en ga zo maar door.

4, gebruikt als analytische reagentia, verzepingsreagentia, kooldioxide en vochtabsorbeerder.

5, de chemische industrie voor de vervaardiging van zeep wassen, Kalium Humate shampoo zachte zeep, crème, koude crème, shampoo en andere grondstoffen. De farmaceutische industrie voor de productie van progesteron, vanilline en andere grondstoffen. De kleurstofindustrie wordt gebruikt om melaminekleurstoffen te maken. De batterij-industrie wordt gebruikt om alkalinebatterijen te maken.

Bereiding van elektrolyt voor kwikelektrolyse met elektrolyse van diafragma. Elektrolysekamer tot grafiet (of metaal) voor de anode, kwik als kathode, Kalium Humate-elektrolyse van chloorgas tot chloordrogingsproces, de vorming van kaliumamalgaam in de kwikkamer. Het grootste deel van het niet-gereageerde kaliumchloride wordt behandeld in een verdunde pekeltoestand en teruggevoerd naar de grondstofoplossingsstap. Kaliumamalgaam reageert met water om kaliumhydroxide en waterstof te produceren. Door de kwikoplossing uit de kaliumhydroxideconcentratie van 45% tot 50%, kunnen worden gebruikt als vloeibare kaliumhydroxideproducten, Kalium Humate maar ook door de bijtende soda pot gestoomd in vaste of gemaakt van kaliumhydroxide producten.