Huis > Nieuws > Inhoud

Kalium Humate Wateropname

Aug 10, 2017

Het mechanisme van alkalische brandwonden is dat de alkali waterabsorptie heeft, Kalium Humate, waardoor de lokale cellen dehydrateren, het alkali-ion en het weefseleiwit het alkali-gedenatureerde eiwitcomplex vormen, het verzepende vetweefsel, Kaliumarmeren de warmte geproduceerd tijdens verzeping kan ervoor zorgen dat het diepe weefsel blijft beschadigen. Omdat het alkali-gedenatureerde eiwitcomplex oplosbaar is, kunnen de alkali-ionen verder in het diepe weefsel doordringen en schade veroorzaken.

Bijtende brandwonddiepte is meestal meer dan twee graden diep, en Kalium Humate scherpe pijn. De opgeloste necrose zorgt ervoor dat de wond zich blijft verdiepen, de verbrande korst zacht is, lijkt de kleverige, gladde "zeepachtige" of "rotte tofu" vorm te veranderen, na de infectie gemakkelijk gelijktijdige wond sepsis. Nagelcontact met het bijtende materiaal wordt dunner, glansverlies, zodat de nagel plat op de lepel blijft. Kalium Humate Het contact van de verdunde oplossing kan de huid droog, kloven en vervellen. Caustic's stoomoog en bovenste luchtwegirritatie zijn sterk en kunnen brandwonden aan de ogen en de bovenste luchtwegen veroorzaken.

1, gebruikt als droogmiddel, absorberend, voor de productie van oxaalzuur en een verscheidenheid aan potas, maar ook voor galvaniseren, graveren, lithografie enzovoort.

2, voornamelijk gebruikt voor kaliproductie van grondstoffen, kalium Humate zoals kaliumpermanganaat, kaliumcarbonaat en ga zo maar door. In de farmaceutische industrie, de productie van kalium, boor, spironolacton, leveralcohol, testosteronpropionaat. Gebruikt in de lichte industrie voor de productie van kaliumzepen, alkalinebatterijen, cosmetica (zoals koude, crèmes en shampoo). In de kleurstoffenindustrie, werd Kalium Humate gebruikt voor de productie van reducerende kleurstoffen, zoals de reductie van blauwe RSN. In de elektrochemische industrie, voor galvaniseren, graveren en ga zo maar door. In de textielindustrie, gebruikt voor afdrukken en verven, bleken en merceriseren, en een groot aantal synthetische en kunstmatige vezels, Kalium Humate polyestervezel voor de belangrijkste grondstoffen. Bovendien, ook gebruikt in metallurgische verwarming agent en leer ontvetten en ga zo maar door.

3, chemische basisgrondstoffen, kalium Humate gebruikt in de geneeskunde, dagelijkse chemische en ga zo maar door.

4, gebruikt als analytische reagentia, verzepingsreagentia, koolstofdioxide en waterabsorberend.

5. De dagelijkse chemische industrie wordt gebruikt als grondstof voor het maken van vuile zeep, shampoo, crème, koude, shampoo, enz. De farmaceutische industrie wordt gebruikt bij de vervaardiging van flavonoïden, kalium-humaat vanilline en andere grondstoffen. De kleurstofindustrie wordt gebruikt om melaminekleurstoffen te maken. De batterij-industrie wordt gebruikt om alkalinebatterijen te maken.

1. Transport is belangrijk: wanneer de trein wordt getransporteerd, kunnen de stalen vaten worden getransporteerd door de beschikbare gondelwagens. De verpakking moet compleet zijn en het laden moet veilig zijn. Zorg er tijdens het transport voor dat de container niet lekt, niet bezwijkt, niet valt, en dat Potassium Humate niet is beschadigd. Het is ten strengste verboden om te mengen met ontvlambare of brandbare materialen, zuren en eetbare chemicaliën. Transportvoertuigen moeten zijn uitgerust met lekapparatuur voor noodbehandeling.

2, opslag overwegingen: opgeslagen in een koele, droge, goed geventileerde magazijn. Kalium Humaat Weg van vuur en hitte. De beste luchtvochtigheid in de bibliotheek is niet groter dan 85%. De verpakking moet verzegeld en niet vochtig zijn. moet met gemakkelijk (kan) brandbare, zuur, zoals aparte opslag, Kalium Humate voorkomen mengen. De opslagruimte moet zijn voorzien van geschikte materialen voor het opvangen van lekken.