Huis > Nieuws > Inhoud

Kalium Humate Wateropname

Jul 03, 2017

Kaliumhumaat Alkalisch verbrandingsverwondingsmechanisme is alkalische absorptie, zodat lokale cellen dehydratie, alkali-ionen en weefseleiwitten om alkali-gedenatureerde eiwitcomplexen te vormen, kalium verzeepte verzeept vetweefsel, verzeping van de hitte kan veroorzaken dat diep weefsel blijft beschadigen. Omdat het alkali-gedenatureerde eiwitcomplex oplosbaar is, kunnen alkali-ionen verder in het diepe weefsel worden gepenetreerd, wat schade veroorzaakt.

Bijtende brandwonden zijn meestal diep in de diepte van meer dan twee graden, prikkelend gewelddadig. Oplossen van de wond om de wond te blijven verdiepen, schurft zacht, was kleverige slip "zeepachtige" of "rotte tofu" -achtige veranderingen, gemakkelijk te ingewikkeld na infectie wond sepsis. Spijkercontact met bijtende alkali zal dunner worden, Kalium Humate verlies van glans, zodat de nagel plat en zelfs lepel. Een dunne oplossing kan de huid droog, kloven en vervellen. Bijtende stoom in het oog en irritatie van de bovenste luchtwegen sterk, kan brandwonden aan de ogen en de bovenste luchtwegen veroorzaken.

Anorganische industrie voor de productie van kalium, zoals kaliumpermanganaat, kaliumnitriet, dikaliumwaterstoffosfaat en andere grondstoffen. Kalium Humate Nissin wordt gebruikt als grondstof voor het maken van kaliumzeep, waszeep, shampoozeep, crème, crème, shampoo enzovoort. De farmaceutische industrie voor de productie van progesteron, vanilline en andere grondstoffen. De kleurstofindustrie wordt gebruikt om melaminekleurstoffen te maken. De batterij-industrie wordt gebruikt om alkalinebatterijen te maken. Gebruikt als een droogmiddel, absorberend, Kalium Humate voor de productie van kaliumzeep, oxaalzuur en verschillende kaliumzout, maar ook voor galvaniseren, snijwerk, lithografie, enz.; voornamelijk gebruikt voor de productie van kaliumzout grondstoffen, zoals kaliumpermanganaat, kaliumcarbonaat The In de farmaceutische industrie, voor de productie van kaliumborium, spironolacton, Kalium Humate heparan, progesteron en testosteronpropionaat. In de lichte industrie voor de productie van kaliumzeep, alkalinebatterijen, cosmetica (zoals koude room, crème en shampoo). In de kleurstoffenindustrie, voor de productie van kleurstoffen, zoals het verminderen van blauwe RSN enzovoort. In de elektrochemische industrie, voor galvaniseren, beeldhouwwerk en ga zo maar door. Kalium Humate In de textielindustrie, voor het bedrukken en verven, bleken en merceriseren, en een groot aantal gebruikt voor de vervaardiging van synthetische en kunstmatige vezels, polyester vezel belangrijkste grondstoffen. Bovendien wordt het ook gebruikt voor metallurgische kachels en leer ontvetting enzovoort. Chemische grondstoffen, voor medicijnen, huishoudelijke chemicaliën, enzovoort. ; Gebruikt als analytische reagentia, verzepingsreagentia, kaliumarmate koolstofdioxide en vochtabsorbeermiddelen, maar ook voor de farmaceutische industrie.

1, gebruikt als een droogmiddel, absorberend, voor de productie van oxaalzuur en een verscheidenheid aan kalium, maar ook voor galvaniseren, beeldhouwwerk, lithografie

2, voornamelijk gebruikt voor de productie van grondstoffen zoals kalium, zoals kaliumpermanganaat, kaliumcarbonaat en ga zo maar door. In de farmaceutische industrie, voor de productie van kaliumborium, spironolacton, heparanol, testosteronpropionaat en ga zo maar door. In de lichte industrie voor de productie van kaliumzeep, kaliumarmate alkalinebatterijen, cosmetica (zoals koude room, crème en shampoo). In de kleurstoffenindustrie, Kalium Humate voor de productie van kleurstoffen, zoals het verminderen van blauwe RSN enzovoort. In de elektrochemische industrie, voor galvaniseren, beeldhouwwerk en ga zo maar door. In de textielindustrie, voor het afdrukken en verven, bleken en merceriseren, en een groot aantal gebruikt voor de vervaardiging van synthetische en kunstmatige vezels, polyester vezel belangrijkste grondstoffen. Potassium Humate Daarnaast wordt het ook gebruikt voor metallurgische kachels en leer ontvetting enzovoort.

3, chemische grondstoffen, voor medicijnen, huishoudelijke chemicaliën en ga zo maar door.

4, gebruikt als analytische reagentia, verzepingsreagentia, kooldioxide en vochtabsorbeerder.

5, de chemische industrie voor de vervaardiging van waszeep, shampoo zeep, crème, crème, crème, shampoo en andere grondstoffen. De farmaceutische industrie voor de productie van progesteron, vanilline en andere grondstoffen. De kleurstofindustrie wordt gebruikt om melaminekleurstoffen te maken. De batterij-industrie wordt gebruikt om alkalinebatterijen te maken.