Huis > Nieuws > Inhoud

Kalium Humate De principes en resultaten van de test

Sep 29, 2017

Ten eerste, de solide kaliumhydroxide lekkage noodbehandeling isolatie lek verontreinigd gebied, omringd door waarschuwingssignalen, is het aanbevolen dat hulpdiensten dragen gasmaskers, Kalium Humate dragen chemische beschermende kleding. Neem geen direct contact met de lekkage, met schone schone schop verzameld in een schone, schone, overdekte verpakking, met een kleine hoeveelheid toegevoegd water, neutraal ingesteld, Kalium Humate en vervolgens in het afvalwatersysteem. U kunt ook met veel water spoelen en het water in het afvalwatersysteem verdunnen. Zoals een groot aantal lekken, verzameld na recycling of onschadelijke verwijdering.

Ten tweede, de beschermende maatregelen Ademhalingsbescherming: Draag indien nodig beschermende maskers.

Beschermende kleding: draag een overall (anti-corrosiematerialen). Handbescherming: draag rubberen handschoenen. Andere: na het werk, douchen. Besteed aandacht aan persoonlijke hygiëne.

Ten derde, de eerstehulpmaatregelen Vast kaliumhydroxide Huidcontact: spoel onmiddellijk minimaal 15 minuten met water. Als er brandwonden zijn, medische behandeling. Kalium Humate Oogcontact: Til onmiddellijk het ooglid op, spoel met stromend water of zoutoplossing gedurende tenminste 15 minuten. Of gespoeld met 3% boorzuuroplossing. Medische behandeling. Inhalatie: snel van het toneel naar de frisse lucht. Indien nodig, kunstmatige beademing. Medische behandeling. Kalium Humate Inslikken: Spoel onmiddellijk wanneer de patiënt wakker is, verdun de azijn of citroensap oraal.

Kaliumhydroxide als een chemisch goed materiaal, wordt veel gebruikt in industriële, chemische en andere gebieden van de productie, dan is de kennis van dit product, we begrijpen hoeveel, het volgende artikel voor iedereen om deze materiële tekening Testprincipes en resultaten uit te leggen.

Principe: Gram-negatieve bacteriën in de celwand in de verdunde alkalische oplossing is gemakkelijk te scheuren, de afgifte van niet-gebroken DNA-spiraal, zodat de kaliumhydroxidesuspensie kleverig bleek, kan Kalium-Humaat in de entring worden gebruikt om de plakkerige draad en Gram-positieve bacteriën Er is geen dergelijke verandering in verdunde alkalische oplossing.

Methode: Neem 1 druppel van 40 g / L waterige oplossing van kaliumhydroxide (verse bereiding) op het schone glas, neem een ​​frisse kolonie een beetje, roer en meng met waterige kaliumhydroxideoplossing, Kalium Humate en elke paar seconden om inentingsring, Kalium te vermelden Humate observeren of Trek de plakkerige draad.

Resultaten: Inoculatie met de entring was positief, maar de suspensie was nog steeds negatief.

Toepassing: voornamelijk gebruikt voor gram-negatieve bacteriën en gemakkelijk te ontkleuren de identificatie van Gram-positieve bacteriën. De meeste Gram-negatieve bacteriën in 5 ~ 10s binnen de positieve reactie, en sommige hebben 30 ~ 45s, Pseudomonas, Lactobacillus, Flavobacterium, Alcaligenes, Moraxella en de meeste van de positieve in 10s, Acinetobacter, Kalium Humate Moraxella reageerde traag, de meeste van de stammen in 60s positief, en Gram-positieve bacteriën na 60s is nog steeds negatief.