Huis > Nieuws > Inhoud

Kalium Humaat De oorzaak van Troebelheid

Sep 29, 2017

1, de krimp prestaties van beton. Gemengd met kaliumhydroxidebeton, Kalium Humate bij kamertemperatuurbehoud, de eerste twee maanden van samentrekking om iets groter te zijn, drie maanden na het vermengen van betonkrimp kleiner dan de toegevoegde.

2, antivries-dooi. Kaliumhydroxide gemengd met het beton, de bulkdichtheid dan de tijd is niet groot, wat aangeeft dat de compactheid, en dus betere anti-vries-ontdooien prestaties.

3, anti-gemengde eigenschappen. Kaliumhydroxide met beton, Kalium Bevochtig het etiket van de ondoordringbaarheid ervan dan dat de toevoeging van coagulatie aan de ondoordringbaarheid van het etiket hoger is.

4, de kruip van beton. De mate van kruip van beton vermengd met kaliumhydroxide is kleiner dan die van niet-additief beton en de kruipcoëfficiënt is klein, Kaliumhumate, zodat het de noodzakelijke prestaties kan behouden bij gebruik in voorgespannen gevechtsgrond.

5, andere eigenschappen, de toevoeging van kaliumhydroxide concrete carbonatatie en corrosie, Kalium Humate enz. Hebben testrapporten. Over het algemeen werd bij normaal gebruik geen nadelige invloed vastgesteld.

Met een kaliumhydroxideoplossing voordat de eerste het kaliumhydroxide niet vast in de maatkolf kan doen, omdat het in water opgeloste kaliumhydroxide exotherm is, moet Kaliumhydroxide een bepaalde hoeveelheid kaliumhydroxide in een klein bekerglas worden gewogen.

Neem 5,8 tot 6 gram kaliumhydroxide in 1000 ml gedestilleerd water, gedestilleerd kaliumarmeerwater vóór gebruik tot de kooldioxide-verdamping, neem 3 gram kaliumhydroxide in een fles met kleine capaciteit en vervolgens in de 100 ml gedestilleerd water.

En dan langzaam in het gekookte water geïnjecteerd om de CO2 te verwijderen en het gedestilleerde water / gedeïoniseerd water heeft afgekoeld, en constant roerend met een glazen staaf om kaliumhydroxide vaste stof volledig opgelost te laten worden, Kalium Humate en dan naar zijn natuurlijke afkoeling, met een glazen staafje in de maatkolf.

En dan gekookt om CO2 te verwijderen en het gedestilleerde water / gedeïoniseerd water afgekoeld om het glas en de beker 3 tot 4 keer te wassen en de lotion in de maatkolf, en dan de volumecapaciteit van de fles.

Ongeveer een half uur later was de oplossing van kaliumhydroxide succesvol.

De reden voor het effect van de troebelheid van vast kaliumhydroxide is dat het kaliumhydroxidereagens carbonaat bevat. Wanneer het kaliumhydroxidereagens aan de alcohol wordt toegevoegd, worden kaliumcarbonaat en natriumcarbonaat, onoplosbaar in alcohol, in de alcohol gesuspendeerd, waardoor de oplossing troebel wordt. De sleutel tot het voorkomen van de troebelheid van de oplossing is het verwijderen van het carbonaat.

Als u het kaliumcarbonaat in de standaardoplossing van kaliumcarbonaat wilt verwijderen, neemt u gewoon de vereiste concentratie kaliumhydroxide-reagentia, Kaliumhiaat en voegt u vervolgens methanol toe, schudt u het en laat het ongeveer een week opzij totdat de oplossing helder is. Gooi de oplossing weg. neerslag.

Maar de verwijdering van carbonaten in vast kaliumhydroxide, Kalium Humate, kan de bovenstaande methode niet gebruiken, omdat 95% van het ethanolwatergehalte hoog is, er een deel van het carbonaat opgelost in water zal zijn, het moeilijk is om te scheiden, dan moet vast kaliumhydroxide Voeg 10% van de bariumchlorideoplossing (1 liter ongeveer 3 ml bariumchlorideoplossing) toe, blijf ongeveer twee weken staan, kalium tot de oplossing helder is, filter, gooi het neerslag weg en neem de oplossing.