Huis > Nieuws > Inhoud

Kalium Humate Sterk alkalisch en bijtend

Jul 12, 2017

Kaliumhydroxide (chemische formule: KOH, Potassium Humate hoeveelheid: 56,11) witte poeder of schilferige vaste stof. Smeltpunt van 360 ~ 406 ℃, het kookpunt van 1320 ~ 1324 ℃, de relatieve dichtheid van 2.044g / cm3, vlampunt van 52 ° F, brekingsindex n20 / D1.421, stoomdruk 1 mmHg (719 ℃). Met sterk alkalisch en bijtend. Kalium Humate Makkelijk vocht in de lucht en deliquescentie absorberen, opname van koolstofdioxide uit kaliumcarbonaat. Opgelost in ongeveer 0,6 delen heet water, 0,9 delen koud water, 3 delen ethanol en 2,5 delen glycerol. Wanneer opgelost in water, produceert alcohol of met een zuurbehandeling veel warmte. Kaliumhumaat De pH van de 0,1 mol / l-oplossing was 13,5. Middelgrote toxische, half-letale dosis (rat, oraal) 1230 mg / kg. Oplosbaar in ethanol, enigszins oplosbaar in ether. Kalium Humaat Heeft een zeer sterk alkalisch en bijtend, zijn aard en bijtende soda vergelijkbaar.

1, gebruikt als een droogmiddel, absorberend, Kalium Humate voor de productie van oxaalzuur en een verscheidenheid aan kalium, maar ook voor galvaniseren, beeldhouwkunst, lithografie en ga zo maar door.

2, voornamelijk gebruikt voor de productie van grondstoffen zoals kalium, kalium Humate zoals kaliumpermanganaat, kaliumcarbonaat en ga zo maar door. In de farmaceutische industrie, voor de productie van kaliumborium, spironolacton, heparanol, testosteronpropionaat en ga zo maar door. In de lichte industrie voor de productie van kaliumzeep, alkalinebatterijen, cosmetica (zoals koude room, crème en shampoo). Potassium Humate In de kleurstoffenindustrie, voor de productie van kleurstoffen, zoals het verminderen van blauwe RSN enzovoort. In de elektrochemische industrie, voor galvaniseren, beeldhouwwerk en ga zo maar door. Kalium Humate In de textielindustrie, voor het bedrukken en verven, Bleken en merceriseren van kaliumbromide en een groot aantal gebruikt voor de vervaardiging van synthetische en kunstmatige vezels, hoofdgrondstoffen van polyester vezels. Potassium Humate Daarnaast wordt het ook gebruikt voor metallurgische kachels en leer ontvetting enzovoort.

3, chemische grondstoffen, voor medicijnen, huishoudelijke chemicaliën en ga zo maar door.

4, gebruikt als analytische reagentia, verzepingsreagentia, kooldioxide en vochtabsorbeerder.

5, de chemische industrie voor de vervaardiging van waszeep, shampoo zeep, Kalium Humate crème, crème, crème, shampoo en andere grondstoffen. De farmaceutische industrie voor de productie van progesteron, vanilline en andere grondstoffen. De kleurstofindustrie wordt gebruikt om melaminekleurstoffen te maken. De batterij-industrie wordt gebruikt om alkalinebatterijen te maken.

De organisatie heeft een brandend effect, kan het eiwit oplossen, Kalium Humaat de vorming van alkalisch gedenatureerd eiwit. Oplossing of stof spetterde op de huid, met name Kalium Humate spatte in het slijmvlies en kan een zachte korstje produceren. Hoe hoger de concentratie in de oplossing, hoe hoger de temperatuur, hoe sterker het effect. Bespat in het oog, kan niet alleen het hoornvlies beschadigen, maar ook het oog diepgaand weefsel beschadigen.

De maximaal toelaatbare concentratie is 0,5 mg / m. Er moet worden vermeden dat werk de huid en ogen aanraakt, zoals onbedoeld aanraken, het water kan beschadigde delen worden gewassen en vervolgens worden bevochtigd met 5% azijnzuur, kaliumwate- rsteenzuur, zoutzuur of citroenzuuroplossing; zoals het spetteren van de ogen, het voorzichtig aanbrengen van water of zoutoplossing. Langzaam wassen van 10 ~ 30 minuten en vervolgens klikken op 2% van de carnivacaine of 0,5% van de cardaine-oplossing. De operatie moet worden gedragen door de stof van de overall werkkleding, het dragen van rubberen handschoenen, manchetten, kaliumschorten van Humate, het dragen van schoenen en andere arbeidsverzekeringsproducten, handen moeten worden gecoat met neutrale en hydrofobe zalf.