Huis > Nieuws > Inhoud

Potassium Humate productie van grondstoffen

Sep 22, 2017

Alkalisch verbrandingsletsel mechanisme is de alkali van waterabsorptie, zodat lokale cel uitdroging, alkali en weefseleiwit tot alkali - gedenatureerde eiwit complex, Kalium Humate verzepeld vetweefsel, Kalium Humate verzeping van de hitte kan veroorzaken diep weefsel te blijven schade veroorzaken. Omdat het alkali-gedenatureerde eiwitcomplex oplosbaar is, kunnen alkali-ionen verder in het diepe weefsel worden gepenetreerd, wat schade veroorzaakt.

Bijtende alkalische brandwonden zijn meestal diep in meer dan twee graden, en Kalium Humate is gewelddadig. Oplossen van de wond om de wond te blijven verdiepen, schurft zacht, was kleverige slip "zeepachtige" of "rotte tofu" -achtige veranderingen, gemakkelijk te ingewikkeld na infectie wond sepsis. Nagelkontakt met bijtende alkali wordt dunner, glansverlies, zodat de nagel plat en zelfs lepel wordt. Een dunne oplossing kan de huid droog, kloven en vervellen. Bijtende stoom in het oog en irritatie van de bovenste luchtwegen sterk, kan brandwonden aan de ogen en de bovenste luchtwegen veroorzaken.

1, gebruikt als een droogmiddel, absorberend, voor de productie van oxaalzuur en een verscheidenheid aan kalium, maar ook voor galvaniseren, beeldhouwkunst, lithografie en ga zo maar door.

2, voornamelijk gebruikt voor de productie van grondstoffen zoals kalium, kalium Humate zoals kaliumpermanganaat, kaliumcarbonaat en ga zo maar door. In de farmaceutische industrie, voor de productie van kaliumborium, spironolacton, heparanol, testosteronpropionaat en ga zo maar door. In de lichte industrie voor de productie van kaliumzeep, alkalinebatterijen, cosmetica (zoals koude room, crème en shampoo). In de kleurstoffenindustrie, voor de productie van kleurstoffen, zoals het verminderen van blauwe RSN enzovoort. In de elektrochemische industrie, voor galvaniseren, beeldhouwwerk en ga zo maar door. In de textielindustrie, voor het afdrukken en verven, bleken en merceriseren, Kalium Humate en een groot aantal gebruikt voor de vervaardiging van synthetische vezels, polyester vezel belangrijkste grondstoffen. Bovendien wordt het ook gebruikt voor metallurgische kachels en leer ontvetting enzovoort.

3, chemische grondstoffen, voor medicijnen, huishoudelijke chemicaliën en ga zo maar door.

4, gebruikt als analytische reagentia, kalium Humate verzepingsreagentia, koolstofdioxide en vocht absorber.

5, de chemische industrie voor de vervaardiging van zeep wassen, Kalium Humate shampoo zachte zeep, crème, koude crème, shampoo en andere grondstoffen. Kalium Humate De farmaceutische industrie voor de productie van progesteron, vanilline en andere grondstoffen. De kleurstofindustrie wordt gebruikt om melaminekleurstoffen te maken. De batterij-industrie wordt gebruikt om alkalinebatterijen te maken.