Huis > Nieuws > Inhoud

Kalium Humate bereiding van vuurvaste vloeistof

Sep 11, 2017

Kaliumhydroxide Het gebruik van dit product komt vaker voor, de specifieke toepassing van de chemische industrie waarde is hoog, dan is de toepassing van dit product veel, we weten hoeveel?

Bereidingsmethode van vuurvaste vloeistof: 8 kg korrelvormig kaliumhydroxide, 7 kg poedervormig natriumcarbonaat (natriumcarbonaat) (vervaardigd door Asahi Glass Co., Ltd.) en 30 kg metaalsilicide werden toegevoegd in het reactievat, gevolgd door 60 L van water. Waarbij de natuurlijke reactie begon, begon vanaf de bodem van het kaliumhydroxide heftig te reageren, in de reactietank van de onderkant naar de bovenkant van de convectie.

Wanneer de reactietemperatuur van nature stijgt, ligt de reactietemperatuur in het bereik van 80 tot 90 ° C en is de reactietoestand het meest actief. De reactietemperatuur is niet hoger dan 92 ° C. De reactie eindigt op ongeveer 10 uur, waarbij de vaste stof wordt afgescheiden, en ongeveer 48 1 (ongeveer 70 kg) van de vuurvaste oplossing kan worden verkregen. De overblijvende vaste stof is een metaalsilicide blok, indien gewassen met water, waarbij ongeveer 22 kg metaalsilicide blokken overblijven. In dit resterende metaalsilicide blok werd een metaalsilicide blok van ongeveer 8 kg toegevoegd en de som van 30 kg metaalsilicide werd toegevoegd aan de tweede reactie.

Op dezelfde wijze als in de eerste reactie werden 8 kg korrelvormig kaliumhydroxide en 7 kg poedervormig natriumcarbonaat (natriumcarbonaat) (vervaardigd door Asahi Glass Co., Ltd.) aan het reactievat toegevoegd, gevolgd door het achtereenvolgens toevoegen van 22 kg van het metaalsilicide blok En 8 kg nieuwe metaalsilicide blokken, gevolgd door de toevoeging van 60 L water om de tweede bereiding van de vuurvaste reactie te starten.

Voeg bij de bereiding, volgens de eerste toevoeging van korrelig kaliumhydroxide en daarna het toevoegen van poedervormig natriumcarbonaat (natriumcarbonaat), het metaalsilicideblok toe en voeg vervolgens het water toe in de volgorde van toevoegen, te beginnen vanaf de bodem van kaliumhydroxide de reactie kan op en neer worden gevormd Convectie actieve reactie, die de betere prestaties van vuurvaste vloeistof voorbereidde.

In dit artikel kunnen we algemeen de bereidingsmethode van deze kaliumhydroxide vuurvaste kleefstof begrijpen, en deze voorbereiding kan worden toegepast op dik karton, polystyreenschuim en andere plaatvoorbereiding van koudekwaliteitskader, tv-doos, verpakkingsmaterialen en tafels en stoelen en keuken gebruiksvoorwerpen, hoop dat de inhoud van de tekst om u te helpen helpen.

Kaliumhydroxide als een chemisch goed materiaal, wordt veel gebruikt in industriële, chemische en andere gebieden van de productie, dan is de kennis van dit product, we begrijpen hoeveel, het volgende artikel voor iedereen om deze materiële tekening Testprincipes en resultaten uit te leggen.

Principe: Gram-negatieve bacteriën in de celwand in de verdunde alkalische oplossing is gemakkelijk te scheuren, de afgifte van niet-gebroken DNA-spiraal, zodat de kaliumhydroxidesuspensie kleverig bleek, kan in de entring worden gebruikt om de klevende draad eruit te trekken en Gram-positieve bacteriën Er is geen dergelijke verandering in verdunde alkalische oplossing.

Methode: Neem 1 druppel van 40 g / L waterige oplossing van kaliumhydroxide (vers preparaat) op het schone glas, neem een ​​frisse kolonie een beetje, roer en meng met waterige kaliumhydroxideoplossing en kijk om de paar seconden om de entring te vermelden of Pull uit de plakkerige draad.

Resultaten: Inoculatie met de entring was positief, maar de suspensie was nog steeds negatief.

Toepassing: voornamelijk gebruikt voor gram-negatieve bacteriën en gemakkelijk te ontkleuren de identificatie van Gram-positieve bacteriën. De meeste van de Gram-negatieve bacteriën in 5 ~ 10s binnen de positieve reactie, en sommige hebben 30 ~ 45s, Pseudomonas, Lactobacillus, Flavobacterium, Alcaligenes, Moraxella en de meeste van de positieve in 10s, Acinetobacter, Moraxella reageerde traag, de meeste van de stammen in 60s positieve en Gram-positieve bacteriën na 60s is nog steeds negatief.