Huis > Nieuws > Inhoud

Kalium Humate-voorzorgsmaatregelen op de verpakking

Sep 04, 2017

1, transport Opmerking: railtransport, de trommel kan worden gebruikt om de auto te vervoeren. De verpakking moet compleet zijn en de lading moet veilig zijn. Tijdens transport om ervoor te zorgen dat de container niet lekt, niet bezwijken, niet vallen, geen schade. Het is verboden om te worden gemengd met ontvlambare of brandbare materialen, zuren en eetbare chemicaliën. Transportvoertuigen moeten zijn uitgerust met apparatuur voor het behandelen van lekkage.

2, opslag Opmerking: opgeslagen in een koel, droog, goed geventileerd magazijn. Weg van vuur, hitte. De vochtigheid in de oven is bij voorkeur niet meer dan 85%. De verpakking moet verzegeld en niet vochtig zijn. Moet gemakkelijk zijn met (kan) brandstof, zuur en andere afzonderlijke opslag, vermijd gemengde opslag. De opslagruimte moet zijn uitgerust met geschikte materialen om lekkages op te vangen.

3, de verpakkingsmethode: vaste stof kan worden geladen in de 0,5 mm dikke stalen trommel in het verzegelde nettogewicht van niet meer dan 100 kg per vat; plastic zakken of twee lagen zakken van kraftpapier buiten de volledige opening of in de open stalen trommel; Plastic flessen of vertinde stalen vaten (blikken) buiten de bodemplaatdoos, vezelplaatdoos of multiplexdoos; tin dun Stalen vaten (blikken), metalen emmers (blikken), plastic flessen of metalen slangen buiten golfkartonnen dozen.

Kaliumhydroxide (chemische formule: KOH, aantal: 56.11) wit poeder of schilferige vaste stof. Met sterk alkalisch en bijtend. Smeltpunt van 360 ~ 406 ℃, het kookpunt van 1320 ~ 1324 ℃, de relatieve dichtheid van 2.044g / cm3, vlampunt van 52 ° F, brekingsindex n20 / D1.421, stoomdruk 1 mmHg (719 ℃). Oplosbaar in water, ethanol, enigszins oplosbaar in ether. Gemakkelijk vocht in de lucht opnemen en deliquescence, absorptie van kooldioxide uit kaliumcarbonaat. Wanneer opgelost in water, produceert alcohol of met een zuurbehandeling veel warmte. De pH van de 0,1 mol / L oplossing was 13,5. (Geen water). Matige toxische, half-letale dosis (rat, oraal)