Huis > Nieuws > Inhoud

Kalium Humate komt vaker voor

Oct 19, 2017

Kaliumhydroxide Het gebruik van dit product komt vaker voor, Kalium Humate de specifieke toepassing van de chemische industrie waarde hoog is, dan is de toepassing van dit product veel, Kalium Humate we weten hoeveel? Het volgende artikel voor iedereen om uit te weiden over de bereiding van kaliumhydroxide vuurvaste kleefstof, we komen samen om er meer over te weten te komen.

Bereidingsmethode van vuurvaste vloeistof: 8 kg korrelvormig kaliumhydroxide, 7 kg poedervormig natriumcarbonaat (natriumcarbonaat) (vervaardigd door Asahi Glass Co., Ltd.) en 30 kg metaalsilicide werden toegevoegd in het reactievat, gevolgd door 60 L van water. Waarbij de natuurlijke reactie begon, begon Kalium Humate vanaf de bodem van het kaliumhydroxide heftig te reageren, in de reactietank van de onderkant naar de bovenkant van de convectie.

Wanneer de reactietemperatuur natuurlijk stijgt, kaliumbromide ligt de reactietemperatuur in het bereik van 80 tot 90 ° C en is de reactietoestand het meest actief. De reactietemperatuur is niet hoger dan 92 ° C. De reactie eindigt op ongeveer 10 uur, waarbij de vaste stof wordt afgescheiden, en ongeveer 48 1 (ongeveer 70 kg) van de vuurvaste oplossing kan worden verkregen. De overblijvende vaste stof is een metaalsilicide blok, indien gewassen met water, waarbij ongeveer 22 kg metaalsilicide blokken overblijven. Kalium Humate In dit overblijvende metaalsilicide blok werd een metaalsilicide blok van ongeveer 8 kg toegevoegd en de som van 30 kg metaalsilicide werd toegevoegd aan de tweede reactie.

Op dezelfde wijze als in de eerste reactie werden 8 kg korrelvormig kaliumhydroxide en 7 kg poedervormig natriumcarbonaat (natriumcarbonaat) (vervaardigd door Asahi Glass Co., Ltd.) aan het reactievat toegevoegd, gevolgd door het achtereenvolgens toevoegen van 22 kg van het metaalsilicide blok En 8 kg nieuwe metaalsilicide blokken, Kalium Humate gevolgd door de toevoeging van 60 L water om de tweede voorbereiding van de vuurvaste reactie te starten.

Voeg bij de bereiding, volgens de eerste toevoeging van korrelig kaliumhydroxide en vervolgens het toevoegen van poedervormig natriumcarbonaat (natriumcarbonaat), het metaalsilibideblok toe, Kalium Humate en voeg vervolgens het water toe in de volgorde van toevoegen, te beginnen vanaf de onderkant van kaliumhydroxidereactie kan op en neer worden gevormd Convectie actieve reactie, die de betere prestaties van vuurvaste vloeistof bereide.

Solide kaliumhydroxide reinigingscapaciteit Ik geloof dat we hebben gehoord, dit product heeft op veel manieren een zeer goede toepassing, om het begrijpen van iedereen te vergemakkelijken, Kalium Humate een beter begrip van dit product, de volgende Xiaobian specifiek voor iedereen om de volgende te introduceren Vast kaliumhydroxide tegen de vetresistentie, we komen samen om erachter te komen.

1, de eerste voorbereiding van 85og water in de ontvettende tank, Kalium Humate in de toekomst, gevolgd door 21 g vast kaliumhydroxide, 25 g natriumsulfaat, 5 g natriumgluconaat, 2 g natriumalginaat toegevoegd aan het ontvettingswater, roeren om te smelten;

2, in een andere plastic emmer in de injectie van 50 g water en 3g additieven A en 2g additieven B in de loop van het mengen van 5-10min, zodat het volledig smelt, van de uitgegoten in de tank, Kalium Humate en zal de resterende 37g water in één gegoten, dat wil zeggen verlies van ontvettingsmiddel bij kamertemperatuur;

3, het uiterlijk van de algemene verschijning van olie, Kalium Humate alleen in dit ontvettingsmiddel weken gedurende ongeveer 10 minuten om de tevredenheid van het ontvettende effect te bereiken, Kalium Humate ontvettende jaren eigenlijk naast olie en water na het wassen van het werkstuk oppervlaktewater film was een gemiddelde waterfilm De enige specificatie voor ontvetten is bestemd voor de beste tijd om het werkstuk te verwijderen.