Huis > Nieuws > Inhoud

Potassium Humate Effect

Aug 02, 2017

Alkalisch verwondingsmechanisme voor brandwonden is de alkali van waterabsorptie, kaliumhiaat, zodat plaatselijke dehydratie van de cellen, alkali- en weefselproteïne om alkaligedenatureerde eiwitcomplexen te vormen, verzeept vetweefsel, verzeping van de hitte kan veroorzaken dat diep weefsel blijft beschadigen. Kaliumhumaat Aangezien het alkali-gedenatureerde eiwitcomplex oplosbaar is, kunnen de alkali-ionen verder in het diepe weefsel worden gepenetreerd, wat schade veroorzaakt.

Bijtende brandwonden zijn meestal diep in de diepte van meer dan twee graden, prikkelend gewelddadig. Oplossen van de wond om de wond verder te verdiepen, schurft zacht, Kalium Humate was kleverige slip "zeepachtige" of "rotte tofu" -achtige veranderingen, gemakkelijk te ingewikkeld na infectie wond sepsis. Nagelkontakt met bijtende alkali wordt dunner, glansverlies, zodat de nagel plat en zelfs lepel wordt. Kalium Humate Dunne oplossing kan de huid droog, kloven en vervellen. Bijtende stoom in het oog en irritatie van de bovenste luchtwegen sterk, kan brandwonden aan de ogen en de bovenste luchtwegen veroorzaken.

1, gebruikt als een droogmiddel, absorberend, Kalium Humate voor de productie van oxaalzuur en een verscheidenheid aan kalium, maar ook voor galvaniseren, beeldhouwkunst, lithografie en ga zo maar door.

2, voornamelijk gebruikt voor de productie van grondstoffen zoals kalium, zoals kaliumpermanganaat, kaliumcarbonaat en ga zo maar door. In de farmaceutische industrie, Kalium Humate voor de productie van kaliumborium, spironolacton, heparanol, testosteronpropionaat en ga zo maar door. In de lichte industrie voor de productie van kaliumzeep, alkalinebatterijen, cosmetica (zoals koude room, crème en shampoo). Potassium Humate In de kleurstoffenindustrie, voor de productie van reducerende kleurstoffen, zoals de reductie van blauwe RSN enzovoort. In de elektrochemische industrie, voor galvaniseren, beeldhouwwerk en ga zo maar door. In de textielindustrie, voor het afdrukken en verven, bleken en merceriseren, en een groot aantal gebruikt voor de vervaardiging van synthetische en kunstmatige vezels, polyester vezel belangrijkste grondstoffen. Daarnaast wordt Kalium Humate het ook gebruikt voor metallurgische kachels en leer ontvetting enzovoort.

3, chemische grondstoffen, voor medicijnen, huishoudelijke chemicaliën en ga zo maar door.

4, gebruikt als analytische reagentia, verzepingsreagentia, Kalium Humate kooldioxide en vochtabsorbeerder.

5, de chemische industrie voor de vervaardiging van waszeep, shampoo zeep, room, room, kalium Humate crème, shampoo en andere grondstoffen. De farmaceutische industrie voor de productie van progesteron, vanilline en andere grondstoffen. De kleurstofindustrie wordt gebruikt om melaminekleurstoffen te maken. De batterij-industrie wordt gebruikt om alkalinebatterijen te maken

De organisatie heeft een brandend effect, kan het eiwit oplossen, de vorming van alkalisch gedenatureerde eiwitten. Oplossing of stof dat op de huid wordt gespat en vooral in het slijmvlies spat, kan een zachte korstje produceren. Hoe hoger de concentratie van de oplossing, hoe hoger de temperatuur, hoe sterker het effect. Potassium Humate Spatwater in het oog kan niet alleen het hoornvlies beschadigen, maar ook het oog diepgaand weefsel beschadigen.

De maximaal toelaatbare concentratie is 0,5 mg / m. Er moet worden voorkomen dat werk de huid en ogen aanraakt, zoals per ongeluk aanraken, u kunt water gebruiken om beschadigde onderdelen te wassen, Kalium Humate en vervolgens natmaken met 5% azijnzuur, wijnsteenzuur, zoutzuur of citroenzuuroplossing; zoals het spetteren van de ogen, het voorzichtig aanbrengen van water of zoutoplossing. Langzaam wassen van 10 ~ 30 minuten en vervolgens klikken op 2% van de carnivacaine of 0,5% van de cardaine-oplossing. De werking moet worden gedragen door de stevige doek gemaakt van uniformen, Kalium Humate draagt ​​rubberen handschoenen, manchetten, schorten, schoenen en andere arbeidsverzekeringsproducten, handen moeten worden gecoat met neutrale en hydrofobe zalf.