Huis > Nieuws > Inhoud

Potassium Humate Effect

Oct 26, 2017

Basisgebruik van kaliumhydroxide: de anorganische industrie wordt gebruikt als grondstof voor de productie van kaliumzouten, zoals waterstoffosfaat, twee kalium, enz. De chemische industrie maakte zeep, zeep en kalium Wash Shampoo zachte zeep, room , crème, shampoo en andere grondstoffen. De farmaceutische industrie wordt gebruikt om vanilline en andere grondstoffen te maken. De kleurstofindustrie wordt gebruikt om kleurstoffen te maken. De batterij-industrie wordt gebruikt bij de fabricage van alkalinebatterijen.

Kaliumhydroxide wordt gebruikt als een droogmiddel, sorptiemiddel, gebruikt voor het bereiden van kaliumzeep, oxaalzuur en verschillende soorten zout, ook gebruikt bij galvaniseren, graveren, lithografie, enz .; kalium wordt voornamelijk gebruikt voor de productie van grondstoffen, zoals kaliumcarbonaat, enz. In de farmaceutische industrie, voor de productie van kaliumboorhydride, spironolacton, batylalcohol en testosteronpropionaat. Voor de productie van kaliumzeep, alkalinebatterijen, cosmetica in de lichte industrie (zoals room, crème en shampoo). In de kleurstoffenindustrie, gebruikt bij de vervaardiging van gereduceerde kleurstoffen, zoals gereduceerd blauw, RSN, enz.

Kaliumhydroxide wordt gebruikt in de elektrochemische industrie voor galvaniseren, graveren, enz. In de textielindustrie, gebruikt bij het bedrukken en verven, bleken en merceriseren, en op grote schaal gebruikt als de belangrijkste grondstof voor het maken van synthetische vezels en polyestervezels. Bovendien wordt het ook gebruikt in de metallurgie, verwarmingsagent en leer ontvetting. Chemische basisgrondstof, gebruikt in de geneeskunde, dagelijkse chemische industrie, enz. Een absorptiemiddel gebruikt als een analytisch reagens, een verzepingsreagens, koolstofdioxide en vocht, en ook in de farmaceutische industrie.

Wat is de rol van kaliumhydroxide

1 kaliumhydroxide gebruikt als een droogmiddel en absorberend voor oxaalzuur en verschillende kaliumzouten, maar ook voor galvaniseren, beeldhouwwerk, Shi Yin enzovoort.

2, voornamelijk gebruikt voor de productie van kali van grondstoffen, zoals kaliumpermanganaat, kaliumcarbonaat, enz. In de farmaceutische industrie, voor de productie van kaliumboorhydride, spironolacton, batylalcohol, testosteronpropionaat. Voor de productie van kaliumzeep, alkalinebatterijen, cosmetica in de lichte industrie (zoals room, crème en shampoo). In de kleurstofindustrie, gebruikt bij de vervaardiging van gereduceerde kleurstoffen, zoals gereduceerd blauw, RSN, enz. In de elektrochemische industrie, gebruikt bij galvaniseren, graveren, enz. In de textielindustrie, gebruikt bij het bedrukken en verven, bleken en merceriseren en op grote schaal gebruikt als de belangrijkste grondstof voor het maken van synthetische vezels en polyestervezels. Bovendien wordt het ook gebruikt in de metallurgie, verwarmingsagent en leer ontvetting.

3. Basische chemische grondstoffen, gebruikt in de geneeskunde, dagelijkse chemische industrie, enz.

4. Gebruikt als absorberend middel voor analytische reagentia, verzepingsreagentia, koolstofdioxide en water.

5, de dagelijkse chemische industrie gebruikt om zeep te maken, shampoo en was zachte zeep, crème, crème, shampoo en andere grondstoffen. De farmaceutische industrie wordt gebruikt om progesteron, vanilline en andere grondstoffen te maken. De kleurstofindustrie wordt gebruikt bij de vervaardiging van melaminekleurstoffen. De batterij-industrie wordt gebruikt bij de fabricage van alkalinebatterijen.