Huis > Nieuws > Inhoud

Kalium Humate Netheid

Oct 27, 2017

Ten eerste, de solide kaliumhydroxide lekkage noodbehandeling isolatie lek verontreinigd gebied, omringd door waarschuwingssignalen, is het aanbevolen dat hulpdiensten dragen gasmaskers, Kalium Humate dragen chemische beschermende kleding. Neem geen direct contact met de lekkage, met schone schone schop verzameld in een schone, schone, overdekte verpakking, met een kleine hoeveelheid toegevoegd water, neutraal ingesteld, Kalium Humate en vervolgens in het afvalwatersysteem. U kunt ook met veel water spoelen en het water in het afvalwatersysteem verdunnen. Zoals een groot aantal lekken, verzameld na recycling of onschadelijke verwijdering.

Ten tweede, de beschermende maatregelen Ademhalingsbescherming: Draag indien nodig beschermende maskers.

Beschermende kleding: draag een overall (anti-corrosiematerialen). Handbescherming: draag rubberen handschoenen. Andere: na het werk, douchen. Besteed aandacht aan persoonlijke hygiëne.

Ten derde, de eerstehulpmaatregelen Vast kaliumhydroxide Huidcontact: spoel onmiddellijk minimaal 15 minuten met water. Als er brandwonden zijn, medische behandeling. Kalium Humate Oogcontact: Til onmiddellijk het ooglid op, spoel met stromend water of zoutoplossing gedurende tenminste 15 minuten. Of gespoeld met 3% boorzuuroplossing. Medische behandeling. Inhalatie: snel van het toneel naar de frisse lucht. Indien nodig, kalium Humate kunstmatige beademing. Medische behandeling. Inslikken: Spoel onmiddellijk wanneer de patiënt wakker is, verdun de azijn of citroensap oraal.

Solide kaliumhydroxide reinigingscapaciteit Ik geloof dat we hebben gehoord, dit product heeft op veel manieren een zeer goede toepassing, om het begrip van iedereen te vergemakkelijken, Kalium Humate een beter begrip van dit product, de volgende Xiaobian specifiek voor iedereen om de volgende te introduceren Vast kaliumhydroxide tegen de vetresistentie, we komen samen om erachter te komen.

1, de eerste voorbereiding van 85og water in de ontvette tank, Kalium Humate in de toekomst, gevolgd door 21 g vast kaliumhydroxide, 25 g natriumsulfaat, 5 g natriumgluconaat, 2 g natriumalginaat toegevoegd aan het ontvettingswater, roeren om te smelten;

2, in een andere plastic emmer in de injectie van 50 g water en 3g additieven A en 2g additieven B in de loop van het mengen van 5-10min, zodat het volledig smelt, van de uitgegoten in de tank, Kalium Humate en zal de resterende 37g water in één gegoten, dat wil zeggen verlies van ontvettingsmiddel bij kamertemperatuur;

3, het uiterlijk van de algemene verschijning van olie, Kalium Humate alleen in dit ontvettingsmiddel weken gedurende ongeveer 10 minuten om de tevredenheid van het ontvettende effect te bereiken, ontvettende jaren eigenlijk naast olie en water na het wassen van het werkstuk oppervlaktewater film was een gemiddelde van waterfilm De enige specificatie voor ontvetten is bestemd voor de beste tijd om het werkstuk te verwijderen.

Voor de configuratie van het kaliumhydroxide ontvettingsmiddel, weet u dat dit product kan worden gebruikt als een middel voor schoon water, het hydroxide ervan kan manipuleren om het water ph te regelen, Kaliumarmate, maar het hydroxide van dit product kan ook worden gebruikt om ontvetten te maken Agent, Kalium Humate het gebruik ervan is erg populair, waarbij de chemische industrie op verschillende gebieden, in de landbouw, de productie is gepopulariseerd.