Huis > Nieuws > Inhoud

Kalium Humate Alkaline en bijtend

Jun 20, 2017

Kaliumhydroxide (chemische formule: KOH, aantal: 56.11) wit poeder of schilferige vaste stof. Smeltpunt van 360 ~ 406 ℃, het kookpunt van 1320 ~ 1324 ℃, Kalium Humate de relatieve dichtheid van 2.044g / cm3, vlampunt van 52 ° F, brekingsindex n20 / D1.421, stoomdruk 1 mmHg (719 ℃) . Met sterk alkalisch en bijtend. Gemakkelijk vocht in de lucht opnemen en deliquescence, absorptie van kooldioxide uit kaliumcarbonaat. Opgelost in ongeveer 0,6 delen heet water, 0,9 delen koud water, 3 delen ethanol en 2,5 delen glycerol. Wanneer opgelost in water, produceert alcohol of met een zuurbehandeling veel warmte. De pH van de 0,1 mol / L oplossing was 13,5. Middelgrote toxische, half-letale dosis (rat, oraal) 1230 mg / kg. Oplosbaar in ethanol, enigszins oplosbaar in ether. Heeft een zeer sterke alkalische en bijtende, kaliumarmeren zijn aard en bijtende soda vergelijkbaar.

1, gebruikt als een droogmiddel, absorberend, voor de productie van oxaalzuur en een verscheidenheid aan kalium, maar ook voor galvaniseren, beeldhouwkunst, lithografie en ga zo maar door.

2, voornamelijk gebruikt voor de productie van grondstoffen zoals kalium, zoals kaliumpermanganaat, kaliumcarbonaat en ga zo maar door. In de farmaceutische industrie, voor de productie van kaliumborium, spironolacton, heparanol, testosteronpropionaat en ga zo maar door. In de lichte industrie voor de productie van kaliumzeep, alkalinebatterijen, cosmetica (zoals koude room, crème en shampoo). In de kleurstoffenindustrie, Kalium Humate voor de productie van kleurstoffen, zoals het verminderen van blauwe RSN enzovoort. In de elektrochemische industrie, voor galvaniseren, beeldhouwwerk en ga zo maar door. In de textielindustrie, voor het afdrukken en verven, bleken en merceriseren, en een groot aantal gebruikt voor de vervaardiging van synthetische en kunstmatige vezels, polyester vezel belangrijkste grondstoffen. Bovendien wordt het ook gebruikt voor metallurgische kachels en leer ontvetting enzovoort.

3, chemische grondstoffen, voor medicijnen, huishoudelijke chemicaliën en ga zo maar door.

4, gebruikt als analytische reagentia, kalium Humate verzepingsreagentia, koolstofdioxide en vocht absorber.

5, de chemische industrie voor de vervaardiging van waszeep, shampoo zeep, crème, crème, crème, shampoo en andere grondstoffen. De farmaceutische industrie voor de productie van progesteron, vanilline en andere grondstoffen. De kleurstofindustrie wordt gebruikt om melaminekleurstoffen te maken. De batterij-industrie wordt gebruikt om alkalinebatterijen te maken.

De organisatie heeft een brandend effect, Kalium Humate kan het eiwit oplossen, de vorming van alkalisch gedenatureerde eiwitten. Oplossing of stof dat op de huid wordt gespat en vooral in het slijmvlies spat, kan een zachte korstje produceren. Hoe hoger de concentratie van de oplossing, hoe hoger de temperatuur, hoe sterker het effect. Bespat in het oog, kan niet alleen het hoornvlies beschadigen, maar ook het oog diepgaand weefsel beschadigen.

De maximaal toelaatbare concentratie is 0,5 mg / m. Er moet worden voorkomen dat werk de huid en ogen aanraakt, zoals onbedoeld aanraken, het water kan beschadigde delen worden gewassen en vervolgens worden bevochtigd met 5% azijnzuur, wijnsteenzuur, zoutzuur of citroenzuuroplossing; Kalium Humate zoals spatten van de ogen, voorzichtig aanbrengen van water of zoutoplossing. Langzaam wassen 10 ~ 30 min, en klik vervolgens op 2% van de carnivacaine of 0,5% van de cardaine-oplossing. De operatie moet worden gedragen door de stof van de overall werkkleding, het dragen van rubberen handschoenen, manchetten, schorten, het dragen van schoenen en andere arbeidsverzekeringsproducten, handen moeten worden gecoat met neutrale en hydrofobe zalf.