Huis > Nieuws > Inhoud

Kalium Humate-actie

Sep 25, 2017

De rol van kaliumhydroxide:

1. De anorganische industrie wordt gebruikt om kalium te produceren, zoals kaliumpermanganaat, kaliumnitriet, dikaliumfosfaat, enz.

2. De dagelijkse chemische industrie wordt gebruikt als grondstof voor het maken van potaszeep, waszeep, zachte zeep, sneeuwcrème, koude crème, shampoo enzovoort. De farmaceutische industrie wordt gebruikt om grondstoffen zoals progesteron en vanilline te maken.

3. De kleurstofindustrie wordt gebruikt om melaminekleurstoffen te maken

4. Batterijindustrie wordt gebruikt om alkalinebatterijen te maken. [4] gebruikt als een droogmiddel, absorberend middel, gebruikt om potaszeep, oxaalzuur en verschillende soorten kaliumzout te maken, en gebruikt voor galvanisering, gravure, lithografie enz. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt als grondstof voor de productie van kalium, zoals kaliumpermanganaat en kaliumcarbonaat.

5. In de elektrochemische industrie, voor galvaniseren, gravure, enz. In de textielindustrie, wordt het gebruikt voor het verven, het bleken en mercerizing, en het wordt gebruikt als belangrijkste grondstof voor het maken van kunstmatige vezels en polyestervezels.

Kaliumhydroxide: kaliumhydroxide (chemisch: KOH, type: 56.11), witte poeder of vlokken, vast. Smeltpunt van 360 ~ 406 ℃, kookpunt van 1320 ~ 1324 ℃, de relatieve dichtheid van 2.044 g / cm, vlampunt 52 ° F, de brekingsindex n20 / D1.421, dampdruk 1 MMHG (719 ℃). Het is zeer alkalisch en bijtend. Gemakkelijk vocht in de lucht en vocht opnemen, koolstofdioxide opnemen en kaliumcarbonaat worden. Opgelost in ongeveer 0,6 porties heet water, 0,9 in koud water, 3 ethanol en 2,5 glycerol. Wanneer opgelost in water, alcohol of behandeld met zuur, wordt een grote hoeveelheid warmte geproduceerd.

Rol: anorganische industrie wordt gebruikt voor de productie van kalium, zoals kaliumpermanganaat, kaliumnitriet, dikaliumfosfaat, enz. De dagelijkse chemische industrie wordt gebruikt als grondstof voor het maken van potaszeep, waszeep, zachte zeep, sneeuwcrème, koude room, shampoo enzovoort. De farmaceutische industrie wordt gebruikt om grondstoffen zoals progesteron en vanilline te maken. De kleurstofindustrie wordt gebruikt om melaminekleurstoffen te maken. De batterij-industrie wordt gebruikt om alkalinebatterijen te maken.

Toepassingsveld

1. Gebruikt als droogmiddel en absorberend, gebruikt om oxaalzuur en diverse soorten kaliumzout te maken, en gebruikt voor het galvaniseren, gravure, lithografie enz.

2. Hoofdzakelijk gebruikt als grondstoffen voor potashproductie, zoals kaliumpermanganaat en kaliumcarbonaat. In de farmaceutische industrie wordt het gebruikt voor de productie van kaliumboriumwaterstof, antilichaam, salicylzuur, propionaat enz. Gebruikt in de lichte industrie voor de productie van kaliumzeep, alkalinebatterijen, cosmetica (zoals koude room, crèmes en shampoo). In de verfindustrie wordt het gebruikt om btw-kleurstoffen te produceren, zoals de reductie van blauwe RSN. In de elektrochemische industrie, voor galvaniseren, graveren, enz. In de textielindustrie wordt het gebruikt voor verven, bleken en merceriseren, en het wordt gebruikt als de belangrijkste grondstof voor het maken van synthetische en vezelvezels. Bovendien wordt het gebruikt in metallurgische verwarming en leer ontvetting.

3. Basische chemische grondstoffen voor de farmaceutische en dagelijkse chemische industrie.

4. Gebruikt als absorbens voor analytische reagentia, verzepingsreagentia, kooldioxide en water.

5. De dagelijkse chemische industrie wordt gebruikt als grondstof voor het wassen en wassen van zeep, zachte zeep, sneeuwcrème, koude crème, shampoo enzovoort. De farmaceutische industrie wordt gebruikt om grondstoffen zoals progesteron en vanilline te maken. De kleurstofindustrie wordt gebruikt om melaminekleurstoffen te maken. De batterij-industrie wordt gebruikt om alkalinebatterijen te maken

Inhoudsanalyse

Nauwkeurig gezegd, het monster is ongeveer 1,5 g, oplosbaar in 40 ml nieuw kokend en koelwater, koud tot 15 ℃, met fenolftaleïne-testoplossing (TS - 167) enkele druppels, met 1 mol / L zuurtitratie. Wanneer roze verdwijnt, noteer dan de hoeveelheid verbruikt zuur, voeg methyl oranje testoplossing (TS -148) toe en ga door met titreren totdat het roze constant is. Noteer het totale volume aan zuren dat nodig is voor titratie. Elke Ml van 1 mol / L zwavelzuur is equivalent aan 56.11 mg totale alkaliteit (KOH).