Huis > Nieuws > Inhoud

Plant Fulvic Acid PK Mineral Source Humuszuur, gewasopbrengst verhoogd met 10%

Aug 17, 2018


Implementatie van de strategie van "rivitalisering op het platteland" voorgesteld op het 19e nationale congres van de communistische partij van China (CPC), "verbetering van de landbouw in kwaliteit, bevordering van de landbouw in groen en versterking van de landbouw in het merk" is de enige manier voor landbouw in het nieuwe tijdperk . Op dit moment, hoe de kwaliteit van landbouwproducten te verbeteren, de weerstand van gewassen te verbeteren en de bodemkwaliteit om te zorgen voor de duurzame ontwikkeling van de landbouw is het hoofdthema van de Chinese landbouwontwikkeling geworden.

image.png


Plant Fulvic acid PK minerale bron humuszuur, gewasopbrengst met 10% verhoogd.


Het is bekend dat humuszuur "vijf belangrijke effecten" heeft bij landbouwtoepassingen, namelijk het verbeteren van de bodem, het verbeteren van de meststof, het stimuleren van gewasgroei, het verbeteren van de weerstand en het verbeteren van de kwaliteit, terwijl fulvinezuur, als de essentie van humuszuur, effectiever is in toenemende gewasopbrengst en kwaliteitsverbetering. Organische stof is een belangrijke indicator voor bodemvruchtbaarheid, humus is de belangrijkste vorm van organische stof in de bodem en xanthinezuur is het minst moleculaire gewicht, het gemakkelijkst te absorberen en het meest actieve deel van humus, en het is onmisbaar om de gezonde activiteit van de bodem.


Fulvinezuur is de kerncomponent van bodemhumus, de organische aromatische soorten met een klein molecuulgewicht en een complete wateroplossing, gegenereerd door organische afbraak en afbraak. Het is de beste humuszuurcomponent in grond en het kernmateriaal om een bodemaggregaatstructuur te vormen. Fulvinezuur bevat een carboxylgroep, een fenolhydroxylgroep en heeft een sterke complexatie, chelatie en oppervlakte-adsorptiecapaciteit, waardoor het verlies aan ammoniumstikstof kan worden verminderd. De verplaatsingsafstand van fosfor in de bodem vergroten, de fixatie van wateroplosbare fosfor in de bodem verhinderen, onwerkzame fosfor transformeren in effectieve fosfor en de opname van fosfor door wortels bevorderen. Fulvinezuur kan kaliumionen absorberen en opslaan en het gehalte aan beschikbaar kalium verbeteren, vooral om de efficiëntie van kalimeststof te verhogen. De resultaten tonen aan dat Fulvic zuur de efficiëntie van stikstof, fosfor en kalium in kunstmest met meer dan 20% kan verhogen.


image.png


Tegelijkertijd heeft het ministerie van landbouw en plattelandszaken van de Volksrepubliek China een openbaar antwoord gegeven op Aanbeveling nr. 4580 van de eerste zitting van het 13e Nationale Volkscongres, waarin het werk van het ministerie van landbouw en plattelandszaken werd uiteengezet ter bevordering van de toepassing van saproïnezuur en het werkplan voor de volgende stap, en ter actieve ondersteuning van de ontwikkeling van de saproïnezuurindustrie en de demonstratie en popularisering van saproïdezuurmeststoffen.


Daarom is fulvinezuur een must in China. Als plantengroeiregulator is Fulvic acid de beste component van bodemhumus, die niet alleen de gewasbelasting kan verminderen, de bodemvruchtbaarheid kan verbeteren en het substraat van bodembacteriën kan verrijken, maar ook de gewasopbrengst en -kwaliteit kan verbeteren, en zo bedrijven kan helpen bij de ontwikkeling op lange termijn doelstellingen om de opbrengst te verhogen, de kwaliteit te verbeteren en het land te onderhouden. Om het probleem van de gewaskwaliteit op te lossen.