Huis > Nieuws > Inhoud

Humuszuur veel gebruikt

Jun 20, 2017

Van de Ming-dynastie Li Shizhen's "Compendium van Materia Medica" in de "Wujin San", humuszuur-stoffen zijn gebruikt voor meer dan 400 jaar geschiedenis van de mens, Humic Acid en in het buitenland in de ontdekking en winning van humuszuur is een volledige 220 jaar Het. Momenteel zijn er 70 categorieën humuszuurstoffen die direct of indirect in de wereld zijn gepubliceerd. Als organische grondstoffen, Humuszuur is het op grote schaal gebruikt in de landbouw, bosbouw, veeteelt, echelon, visserij, aardolie, chemische industrie, bouwmaterialen, lichte industrie, medicijnen, milieubescherming en ga zo maar door. Veel velden. Op dit moment, Humuszuur de belangrijkste producten voor de landbouwproductie zijn: fulvic zuur organische - anorganische meststoffen en fulvinezuur als de grondstoffen van de pakketbemesting Kamei bonus, Jinli, winst, plantenhormonen, bodemwijzigingen, droogte agenten, pesticiden door zoals agenten.

Humuszuur is een soort natuurlijke organische stof. Het is een product van oude planten die micro-organismen ontbinden en synthetiseren. Het heeft een zwakke zuurgraad, Humuszuur waterabsorptie, colloïde, adsorptie, ionenuitwisseling, complexering, redox en fysiologische activiteit. Wacht. Afhankelijk van de grootte en de oplosbaarheid van het humuszuurmolecuulgewicht, verdeeld in fulvinezuur, zoutzuur en zwart fulvinezuur. Humuszuur Fulvinezuur wordt gekenmerkt door zijn kleine moleculaire gewicht, zure groepen, oplosbaar in zuur, alkali en water, gemakkelijk te planten absorptie-eigenschappen, op grote schaal gebruikt in de landbouwproductie. Biochemisch fulvinezuur wordt gezuiverd na een grondige fermentatie van fulvinezuur, dat naast fulvinezuur, maar ook 17 soorten aminozuren, eiwitten, nucleïnezuren, vitamines, suikers, een verscheidenheid aan enzymen, een verscheidenheid aan micronutriëntenelementen bevat.

In 2002 wees de Amerikaanse studie naar humuszuur in de landbouw uit dat 50% of meer van meststoffen, insecticiden, fungiciden, herbiciden en water zou worden gereduceerd als de gewenste humuszuren zouden worden gebruikt.

Humuszuur is een traditionele Chinese geneeskunde, de rol van de meest niet sterk, hoewel het snelle effect, maar meestal traag, de belangrijkste verzachting van de conditionering van de plant, waardoor de yin en yang balans, om ziekte te bereiken en de vitaliteit en immuniteit van de plant te verbeteren.

Humuszuur kan het hoofdagent zijn en twee soorten agenten in het medicijn, een verscheidenheid aan effecten, kan een verscheidenheid aan compatibiliteit hebben, om de verschillende functies ervan te gebruiken, moet een diepgaand begrip hebben, in het bijzonder met zijn andere compatibiliteit met bestrijdingsmiddelen Efficiëntie van de reductie, maar ook een diepgaand en passend begrip en een uitstekende professionele en technische behoefte.

We zijn hier om de humuszuren uit te leggen die humuszuur, fulvinezuur en zijn zouten en biochemisch fulvinezuur, geoxideerd fulvinezuur en steenkoolafbraak van fulvinezuur bevatten, het zijn van nature voorkomende organische macromoleculen, bevat geen chemische hormonen, kan verbeteren immuniteit, bevorderen plantengroei en ontwikkeling, door de bevordering van enzymatische reacties, bevorderen een verscheidenheid van metabolisme, controle genexpressie tijd en ruimte, bevorderen cell levensvatbaarheid, bevorderen zaad kieming, versnellen callus Productie, en bevorderen rooten, waarin fulvic zuur en plant poriën om de droogteresistentie te verminderen, de bodem met waterretentie, Huminezuur adsorptie, demping en stikstof kunnen eigenschappen, enz. geven, voornamelijk voor de productie van droogtebestendig - beworteling, plantengroeivertragers, Promoten van de productie van agentia en aanpassen de chemische samenstelling van planten om de kwaliteit van gewassen en andere effecten te verbeteren. Bovendien hebben humuszuurstoffen ook de groei van mediatie, antibacteriële ziektepreventie, insecticide en andere ziekten.

Effecten en activiteiten van humuszuur op de bodem

1, bemesten bodem vruchtbaarheid, verbeteren de bodem, bevorderen de vorming van agglomeraat, voor het gewas voldoende water, voedingsstoffen, vooral voor zoutoplossing verbeteren het effect is meer voor de hand liggende.

2, humuszuur is stikstof langzame afgifte middel en stabilisator, fosfaatmeststof synergist, kaliumbeschermingsmiddel, is een kleine voedingsstof element conditioning agent, Humuszuur chelatiemiddel, het synergetische effect van kunstmest. De toevoeging van humuszuur aan samengestelde meststof kan de fixatie en het verlies van beschikbare voedingsstoffen verminderen en de benuttingsgraad verhogen. Het is een goede bodemsynergist, middel voor langzame afgifte en verbeteraar.

(1) om het gebruik van stikstof, stikstof langzame versie te verbeteren.

(2) om de bodem te verminderen op de beschikbare fosforfixatie en om wortels te bevorderen tot absorptie van fosfor.

(3) om de bodem te verminderen op de absorptie van kalium gefixeerd, Humuszuur, zodat moeilijk te ontladen kalium, het gebruik te verbeteren.

(4) om de activiteit van micronutriënten in de bodem te verbeteren.

3, om de bodemverdichting, remming van door de bodem overgebrachte ziekten te verbreken, de demping van de bodem, adsorptie, permeabiliteit, bemiddeling van de pH van de bodem te verbeteren, de grondtemperatuur aan te passen, het bodemwater en de meststofcapaciteit te verbeteren.