Huis > Nieuws > Inhoud

Humuszuur om een ​​effectieve rol te spelen

May 18, 2017

Humuszuur is een organische stof met een grote molecuul in de natuur. In verschillende gebieden hebben toepassing, in het druivenplantproces, met het gebruik van kunstmest, Humuszuur heeft zeer goed effect.

1. Humuszuren kunnen een synergetisch effect hebben op meststoffen, en naast het effect van het bij elkaar voegen van meststoffen, kunnen ze ook resterende meststoffen in de bodem oplossen.


2. Kan de structuur van het grondaggregaat verbeteren, wij sloot de toepassing van organische meststof af, de belangrijkste rol is om gronddoorlaatbaarheid te verbeteren, Humuszuur verbeterde grondaggregaatstructuur, humuszuur heeft ook dit kenmerk.


3. Het verhogen van de activiteit van nuttige micro-organismen, dat is de reden waarom veel mensen graag bacteriële kunstmest toevoegen aan kunstmest en humuszuren hun activiteit kunnen verbeteren.


4. Ter verbetering van zoute gronden, Humuszuur de vorming van veel zoute gronden is te wijten aan de capillariteit van fijne deeltjes in de bodem en de langdurige accumulatie van zout in kunstmest. Humuszuur kan de vorming van grote granulaire aggregaten bevorderen en de capillariteit verminderen om zout-alkalische grond te beheersen. Het effect van humuszuur op de stervende zaailing van ondiepe wortels in zoute grond is duidelijk.


5. Verbeterde zure bodems, die niet alleen de zoute grond kunnen reguleren, maar ook zure bodems kunnen verbeteren.


Toevoegen: Het is de moeite waard om te vermelden dat na de druivensloot, in combinatie met behandeling met humuszuur, niet alleen de bovengenoemde voordelen kunnen worden bereikt, maar ook het afbreken van de wortels kunnen bevorderen. Veel bedrijven zijn nu ook in de productie van humuszuur samengestelde meststof, Humuszuur, maar goed of slecht, moeten corrigeren de juiste keuze van producten.

De term "humuszuur" is nog steeds een probleem. Bodemgeleerden leggen de nadruk op de microbiële rol van het formatieproces en benadrukken dat het humuszuur wordt genoemd. De kolenchemicus, met zijn belangrijkste evolutie van de plant, wordt "humuszuur" genoemd. Op dit moment, Humuszuur op het gebied van industriële toepassing, algemeen Algemeen "humuszuur".

Omdat humuszuren geen zuivere stoffen zijn, zijn het typestoffen en zijn ze complexe mengsels. De samenstelling varieert sterk van bron, plus, in de afgelopen jaren, Humuszuur de aard van humuszuur uit fermentatie is nog steeds gedefinieerd, maar het wordt aangeduid als "humuszuur".


Het concept van humuszuren in een breed scala van betekenissen is: de overblijfselen van dieren en planten, voornamelijk plantenresten, door microbiële ontbinding en transformatie, evenals een reeks geochemische processen veroorzaakt en geaccumuleerd door een klasse van organische stoffen.