Huis > Nieuws > Inhoud

Humuszuur De rol

Jul 25, 2017

Humuszuur milieubescherming pesticide verwijst naar het humuszuur en pesticide door de ionische binding, waterstofbrug, protonoverdracht, elektronenoverdracht, Humuszuurcomplexatie en andere interacties met de weg, en genereert een nieuw type pesticidepolymeercomplex. De studie en de praktijk laten zien dat humuszuur en pesticiden, fungiciden, complexen van humuszuren, een rol kunnen spelen bij het verbeteren van de werkzaamheid en het verminderen van toxiciteit.

Solubilisatie: humuszuur kan de rol spelen van oppervlakteactieve stoffen, de metaalzout oppervlaktespanning is lager dan de oppervlaktespanning van water, pesticiden kunnen een aanzienlijk dispersie- en emulgatie-effect produceren, kan de oplosbaarheid van oplosbare pesticiden verbeteren;

Synergisme: humuszuur kan de plantabsorptie van pesticiden verbeteren, Humuszuurpesticiden en plantengroeiregulatoren kunnen de biologische activiteit verbeteren, kunnen de effectiviteit van pesticiden aanzienlijk verbeteren;

Aanhoudende afgifte effect: humuszuur op de afbraaksnelheid van pesticiden heeft een significant remmend effect, Humuszuur en hoe groter de hoeveelheid humuszuur, hoe langzamer de snelheid;

Toxische effecten: Humuszuur kan de activiteiten van die enzymen die toxisch zijn voor pesticiden passiveren, de activiteit van enzymen stimuleren om pesticiden te bestrijden, Humuszuur verlichten en de toxiciteit van pesticiden verminderen.

Bodembacteriën zijn een van de belangrijkste redenen voor de samenstelling van de bodem, de omzetting van organisch materiaal in de bodem, de circulatie van voedingsstoffen en de belangrijke bioactieve stoffen - enzymen in het proces van plantleven. Humuszuur kan de activiteiten van bodemmicroben bevorderen, Humuszuur verhoogt het aantal bodemmicroben en verbetert de activiteit van grondenzymen, enz., Is bevestigd door een groot aantal onderzoeksgegevens in binnen- en buitenland. En stemde ermee in dat de toepassing van humuszuur op aerobe bacteriën, actinomyceten, Humuszuur het aantal vezelafbraakbacteriën sterker toenam. Het is gunstig om de mineralisatie van organische stof te versnellen en de afgifte van voedingsstoffen te bevorderen. Daarom, de toepassing van humuszuur, kan de vrucht van de rot, Humic Acid gele bladeren, folders, fusarium verwelken.

Met de snelle ontwikkeling van de Chinese chemische industrie, heeft het aantal kunstmestproductie en de toepassing van toenemende, toenemende meststof op de ontwikkeling van de landbouwproductie ongetwijfeld een belangrijke rol gespeeld, maar met de toename van de hoeveelheid kunstmest, Humic Acid kunstmestkosten , meststof gebruik Tariefverlaging en andere problemen, maar ook geleidelijk weerspiegeld.

Op dit moment, China's stikstof kunstmest tarief van 30-50%, fosfaatbenutting van 10-20%, potash bezettingsgraad van 50-70%, hoe de meststof gebruik te verbeteren, is geworden de wereld hecht veel belang aan het onderzoeksthema. Er zijn veel manieren om de bezettingsgraad van kunstmest te verbeteren. Humuszuur Momenteel is het meest effectieve resultaat het gebruik van biologisch actieve additieven om humuszuur te activeren, Humuszuur verbetert de chemische activiteit en biologische activiteit, zoals chemische combinatie, adsorptie, chelaatvorming, microbiële voortplanting enzovoort.

Humuszuur bevat een verscheidenheid aan functionele groepen, Humuszuur geactiveerd humuszuur tot een zeer efficiënte bioactieve stof, gewasgroei en fysiologisch metabolisme in vivo stimulatie, Humuszuur dit kenmerk is niet beschikbaar in algemene meststoffen, geactiveerde humuszuur efficiënte biologische activiteit Stof volgens een bepaalde concentratie van weken, dompelwortel, gedompeld in wortels, Humuszuurspuiten, water geven, dus de basisbemesting, enz., op een verscheidenheid van gewassen hebben een duidelijk stimulerend effect. Humuszuur Uitgebreide prestaties bij de promotie van wortelontwikkeling, gewasopbrengst, kwaliteitsfactoren, een goede impact.