Huis > Nieuws > Inhoud

Humuszuur De vorming van de structuur

Oct 27, 2017

Het belangrijkste gebruik van humuszuurproducten in de landbouw

1, kan celdeling en groei bevorderen om het gewas te stimuleren om wortel te schieten, Humuszuur kan worden gebruikt als een natuurlijk wortelpoeder, kan ook worden gebruikt voor zaaddressing en dompelwortelgebruik.

2, kan sterk verbeteren van het suikergehalte van de oogst, zodat gewassen met anti-verwelking vermogen om rotten, wortelrot te voorkomen, plagen en ziekten te verminderen, verminderen bladmonding stomatale opening sterkte, Humuszuur verminderen blad transpiratie, zodat het lichaam van water om verbetering van de situatie, Is een natuurlijke sterke droogteresistentiemiddel.

3, om de bodemstructuur te verbeteren, de vorming van bodem aggregaat structuur te bevorderen, de afbraak van organische stof conversie te versnellen, met name voor langdurig eenmalig gebruik van chemische meststoffen, Humic Acid machine reparatie, bouwland veroorzaakt door aanzienlijk bodemverbeteringseffect.

4, neutraliseren van de pH van de bodem, om de pH-waarde in de bodem te verzoenen, Humuszuur verhogen sporenelementen van de wortel naar de bladeren of andere delen van de werking van het aantal versnelde metabolisme van de absorptie van het primaire product, waardoor de kwaliteit van landbouwproducten wordt verbeterd .

1, briketbinder. Voeg een kleine hoeveelheid goede graan, Humuszuur goede oppervlaktedistributie toe, zodat de briket genoeg warmte en koude sterkte en stabiliteit heeft.

2, keramische additieven. Kan de keramische knuppelsterkte van ongeveer 80% verbeteren, de plasticiteitsindex van 40% of meer, kan de modder verhogen, een slurriestroom van meer dan 50% verglazen, is een goede gelant, Humuszuur om het groene lichaam van blauwe bloemen en zijn te verbeteren absorptiecapaciteit van glazuur

3, olie boorhulpmiddelen. Kan de smering van de muur verbeteren, Humuszuur het anti-collaps verstoppingseffect is aanzienlijk.

4, kan worden gebruikt als feed, medische additieven, ketel wasmiddelen en waterkwaliteit stabilisator.

Humuszuur is een mengsel van natuurlijke organische macromoleculaire verbindingen. Op grote schaal aanwezig in de natuur, het aandeel humuszuur in de bodem is het grootste, bodem humuszuur is fysisch-chemische heterogene complexe mengsel van moleculair gewicht is polydispers, het mengsel is natuurlijk, Humuszuur hoog moleculair gewicht, geel tot zwart, Amorf, colloïdaal, vet en aromatische organische polyelectrolytsamenstelling, kan geen enkele chemische structuur gebruiken.

1, het hele proces van groen voedsel, kwaliteitscontrole technologie systeem, het geheel heeft bereikt de EU, de Verenigde Staten, Japan en andere ontwikkelde landen, voedselkwaliteit en veiligheidsnormen, is in internationale normen, maar hoe groen en veilig te produceren voedsel, het fundamentele probleem ligt in hoe te overwinnen en om het probleem van bodemvervuiling te voorkomen. Vanuit het perspectief van bemesting moeten we ons houden aan de combinatie van organische en anorganische meststoffen, Humuszuur het gebruik van humuszuurmeststof is de enige keuze, humus zuur en kunstmest kunnen worden gecombineerd om 1 +1> 2 geïntegreerd effect te bereiken.

2, een groot aantal studies hebben aangetoond dat humuszuur een vriend is van anorganische meststoffen, stikstofmeststof is het langzame afgifte middel en stabilisator, Humuszuurfosfaatmeststofsynergist, potasbeschermingsmiddel, is het spoorelement van de regulator en chelaatvormer, Zuur heeft een significant synergetisch effect op kunstmest, is 's werelds meststof in de Everest.

3, de toekomstige richting van de ontwikkeling van humuszuur meststoffen zijn: intelligent, humuszuur professioneel, samengesteld, op lange termijn, korrelig en regionaal foolvet.

Het is duidelijk dat de ontwikkeling en toepassing van humuszuurmeststoffen brede perspectieven biedt. Alleen humuszuurmeststoffen kunnen worden gebruikt om de vergroening van landbouwmeststoffen te realiseren om de productie en ontwikkeling van groene landbouwproducten te bevorderen en te bevorderen.