Huis > Nieuws > Inhoud

Humuszuurmesteffect is belangrijker

Oct 19, 2017

Humuszuurmeststoffen zijn geschikt voor alle soorten aarde, Humuszuur maar onder verschillende bodemomstandigheden is het opbrengstseffect verschillend. Productie test bleek:

① gebrek aan organisch materiaal in het kale en lage opbrengstveld, Humuszuur de toepassing van humuszuurmeststofopbrengst neemt toe; vruchtbare grond in meststoffen met hoge opbrengst op de toepassing van humuszuur meststof, maar ook verhoging van de opbrengst, maar de snelheid is relatief slechte kale bodem.

② slechte structuur van zand, zoute bodem, zure rode grond huminezuur meststof, rendementseffect is bijzonder duidelijk.

(3) Het gehalte aan voedingsstoffen in de bodem had een groot effect op de opbrengst aan humuszuurmeststoffen. De resultaten toonden aan dat de opbrengst aan ammoniumhuminezuur hoger was dan die van humuszuur, Humuszuur en het effect van humuszuur en fosfor op de grond was laag. Minder, stikstof en fosfor ernstige onbalans in de bodem, of op de bodem is stabieler op de bodem, het bemestingseffect is significanter.

④ humidzuur, humuszuur-meststof, humuszuur-meststof kan water absorberen, de ademende conditie verbeteren, de opkomst van gewassen, haarwortel gunstig; droog en droog land, humuszuur, Humuszuur humuszuurmeststof kan water, water absorberen, bodemvocht behouden, verdamping verminderen en de weerstand tegen droogte vergroten. Opgemerkt moet worden dat humuszuur meststof is hi watermeststof, Humuszuur Humuszuur droge grond met irrigatie, het effect zal beter zijn.

Eerst wordt de humuszuurmeststof geselecteerd volgens de applicatiemethode. Indien gebruikt als Chong Shi, druppelirrigatie of bladbespuiting, wordt het aanbevolen om kalium humate, ammonium humate of kalium fulvaat, ammoniumfenvaleraat te gebruiken. Indien gebruikt als basismesttoepassing, Humuszuur, wordt het aanbevolen om ammonium humuszuur of ammoniumnitraat humaat en andere meststoffen te kiezen, de toepassing moet letten op begraven in de grond, omdat het humuszuurammonium en ammoniumbicarbonaat het product is van de combinatie, gemakkelijk te vervluchtigen, Shi of bladspray. Dien daarnaast geen natrium humate toe in grond met een hoge pH (zoutoplossing).

Ten tweede, kies op basis van gewasvoorkeuren en groeiknooppunten humuszuurmeststof. Voor fruitbomen, bijvoorbeeld, de nadruk op bemesting in de val van meststoffen, Humuszuur-kalimeststof, voorjaarsbemesting gericht op stikstofmeststof, kieming en differentiatie van de focus op fosfaatkunstmest en kalimeststof tot de vruchtuitbreidingsperiode, zal de nadruk moeten liggen op stikstofmeststoffen, kalimeststoffen, kalkmeststoffen en kunstmest. Daarnaast, maar ook met de voorkeuren van bemesting van gewassen. Bijvoorbeeld fruitbomen, aubergine groenten, tabak, suikerriet, enz. Zijn in kalium-gewassen, de beste toepassing van kalium humate kunstmest.

Tenslotte worden humuszuurmeststoffen geselecteerd op basis van gewascategorie en kosten. Humuszuur Humuszuurmeststof is afhankelijk van het type en de hoeveelheid voedingsstoffen verdeeld in humuszuurelementmeststof, humuszuurverbinding (gemengde) meststof, humuszuur organische meststof, humuszuur organische - anorganische samengestelde meststof, humuszuur sporenelementen meststof.

Voor de groente- en fruitbomen, Humuszuur kunt u humuszuur organische meststof, humuszuur organische - anorganische samengestelde meststof of humuszuur sporenelementen in de meststof, deze meststoffen, het gebruik van humuszuur, in de organische stof kan oplopen tot 20% tot 45%, kan de smaak en de kleur van het gewas effectief verbeteren.