Huis > Nieuws > Inhoud

Humuszuur Directe actie

Nov 02, 2017

Humuszuur is een natuurlijk mengsel van organische macromoleculen. Bestaat er veel in de natuur, het aandeel van de bodem humuszuur is de grootste, bodem humuszuur is een complex mengsel op de fysische chemie van heterogene molecuulgewicht is meer verspreid, het mengsel is gemaakt van natuurlijke, hoog moleculair gewicht, geel tot zwart, amorf , gel, met vet en aromaticiteit van organische polyelektrolyt, kan niet worden uitgedrukt in een enkele chemische structuurformule.

Waar komt humuszuur vandaan?

1. Bodem Humuszuur wordt geboren met een mengsel van een speciaal soort grootmoleculaire organische verbinding die planten vormen onder invloed van micro-organismen.

2. Kolen Humuszuur is een mengsel van een groep van grote moleculaire organische verbindingen gevormd door het proces van afbraak en omzetting van micro-organismen en langetermijn geologische chemie.

Functie en functie van humuszuurstructuur

1, structuur,

Humuszuur is een soort natuurlijk organisch zwak zuur, dat uit drie delen bestaat: geel humuszuur, zwart humuszuur en bruin humuszuur.

2. Samenstelling van het element

Kolen humuszuur en humuszuur in de bodem organisch materiaal met vergelijkbare structuur en eigenschappen van humuszuur van de belangrijkste elementen koolstof, waterstof, zuurstof en een kleine hoeveelheid stikstof en zwavel, daarnaast zijn er een verscheidenheid aan functionele groepen.

3. De rol van humuszuur

In de bodem is organisch materiaal humuszuur het meest voorkomend. Humuszuur in de corrosieve kwaliteit is het hoofdlichaam en het zout dat wordt gecombineerd met metaalionen. Humuszuur is het meest actieve en effectieve deel van organisch materiaal.

(1) het directe effect van humuszuur

Bevorder de plantengroei en oogstopbrengst.

(2) indirecte actie

Lichamelijke actie

A. verbetering van de bodemstructuur. B. Bodemkraak en erosiebestrijding. C. Verhoog het vermogen om het grondwater vast te houden en verbeter de koudebestendigheid. D. de grond donker maken en de opname van zonne-energie bevorderen. Chemie. A. pas de PH van de grond aan. B. verbeteren en optimaliseren planten absorptie van voedingsstoffen en water. C. Verhoog de bodembuffercapaciteit. D. Onder alkalische omstandigheden is het een natuurlijk chelaatvormend middel (met metaalionchelatie wordt de promotieperiode door planten geabsorbeerd). E. rijk aan organische stoffen en mineralen die nodig zijn voor plantengroei. F. verbeteren de oplosbaarheid van organische meststoffen en verminderen het verlies van kunstmest. G. Transformeer de voedingselementen naar een toestand die gemakkelijk door planten wordt opgenomen. H. kan planten versterken op de absorptie van stikstof, verminderen de fosforfixatie, kan in de NPK-elementen, zoals bodembeschermingsdoos opslag in de bodem, en kan het proces van voedingselementen in de plant versnellen, het effect van de toepassing verbeteren van anorganische kunstmest, laten we zeggen, humuszuur is een plantaardig voedingselement en fysiologische actieve stoffen "reserve".

bioaction

A. stimuleer de groei en reproductie van nuttige micro-organismen in de bodem. B. de natuurlijke ziekteweerstand van planten en resistentie tegen insecten verbeteren.

De soorten en eigenschappen van humuszuur worden vaak gebruikt

Op dit moment wordt humuszuur dat in kunstmest wordt gebruikt verdeeld in bruinkool, humaan zuurverbranding en turf (humuszuur).

1, Bruinkool Humuszuur is de tweede fase in het proces van kolen (steen) van het product, tot bitumineuze fase is niet inclusief humuszuur, Bruinkool Humuszuurgehalte in 1-85% vaak, het uiterlijk van bruinkool is bruin, een paar in zwart, kan worden gedeeld door de mate van diepte

(1) aarde-achtige bruinkool: de mate van steenkool is relatief ondiep, het koolstofgehalte is laag, het humuszuurgehalte is hoger, meestal meer dan 40%.

(2) helder bruinkool: de steenkoolgrens is dieper, het koolstofgehalte is hoger, het humuszuurgehalte is lager, meestal 1-10%.

(3) dicht bruinkool: tussen (1) en (2), kan het gemiddelde humuszuurgehalte ongeveer 30% bedragen.

2. Verwering kolen humuszuur staat bekend als de steenkool. Algemene benadering of blootstelling aan het oppervlak van bruinkool, bitumineuze kool, antraciet, door de lucht, zonneschijn, regen en sneeuw, wind, zand, bevriezing en andere infiltratie van verwering, en gevormde producten. Het humuszuur geproduceerd uit dit proces is het humuszuur van verweerde steenkool, ook bekend als natuurlijk regenererend humuszuur. Bij verwering van steenkool fluctueert het humuszuurgehalte veel en kan het variƫren van 5 tot 80 procent.

3. Turf (turf, gras, enz.) Humuszuur

Turf is de eerste fase van steenkool, ook turf genoemd, en het humuszuurgehalte in de turf van China is 20 tot 40%. De organische stof in turf is samengesteld uit niet-ontbonden plantenafval en humuszuur. Het gehalte aan humuszuur in het veen van China is 20 tot 40%.