Huis > Nieuws > Inhoud

Humuszuur Chemical

Aug 10, 2017

Humuszuur is het stoffelijk overschot van dieren en planten, humuszuur voornamelijk de overblijfselen van planten, door de afbraak en transformatie van micro-organismen, humuszuur en een reeks complexe processen van de chemische reacties van de aarde en de accumulatie van een klasse organische stoffen . Het is samengesteld uit een aromatische groep en de vele functionele groepen van organische zuren, met een goede fysiologische activiteit en absorptie, complexatie, Humuszuur Exchange en andere functies. De belangrijkste elementen van humuszuur bestaan ​​uit koolstof, waterstof, zuurstof, stikstof en zwavel, wat een soort polyvalente fenolische aromatische verbinding en stikstofverbinding is.

Het wordt wijdverspreid in laagwaardige steenkool, bodem, watersedimenten, Humic Acid dierlijke mest, organische mest, planten- en dierenresten enz. De bodem die we vaak zien is zwart, het is het hoogste humuszuurgehalte (30 ~ 80%) in laagwaardige steenkool (verweerde steenkool, bruinkool, turf), gevolgd door organische compost (ongeveer 5 ~ 20%), omdat het humuszuur bevat (de grond met minder humuszuur is geel). De regeneratie van humuszuur kan worden gevormd door kunstmatige oxidatie (bijvoorbeeld door lucht, ozon of salpeterzuur).

Volgens de oplosbaarheid en kleurclassificatie in oplosmiddelen, Humuszuur, kan het in drie componenten worden verdeeld: ① oplosbaar in aceton of ethanol wordt bruin humuszuur genoemd; ② onoplosbaar in aceton wordt zwart humuszuur genoemd; het deel van ③ oplosbaar in water of verdund zuur wordt fulvinezuur genoemd dat in de landbouw wordt gebruikt als toevoegingsmiddel voor voedingsbodems, beworteling en een sterk additief voor wortelmeststoffen, verbeteringsmiddel voor de grond, groeiregulator voor humuszuur, bladbemesting, koud bestand, droogte -bestendig middel, samengestelde meststof synergist, enzovoort, met stikstof, fosfor, kalium en andere elementen van humuszuur meststof, Humuszuur met meststof efficiëntie, verbeterde bodem, stimuleren de groei van gewassen, verbeteren van de kwaliteit van landbouwproducten en andere functies . Humuszuur magnesium, Humuszuur humuszuur zink, het humuszuur ureum ijzer heeft het goede effect op de bodem magnesium tekort, de maïs zink tekort en de fruitboom ijzertekort, die de werkzaamheid kunnen verbeteren en de residuen, en het humuszuur te remmen natrium is effectief bij de behandeling van appelboomrot.

Breed-spectrum plantengroeiregulatoren, die de ontwikkeling van planten in het bijzonder bevorderen, kunnen de opening van Bladstoma's op de juiste manier regelen, transpiratie verminderen en een belangrijke rol spelen in droogteresistentie, kunnen de veerkracht verbeteren, de productie verhogen en de kwaliteit verbeteren, Humuszuur de belangrijkste toepassingen van tarwe, Humuszuur maïs, zoete aardappelen, gierst, rijst, katoen, pinda's, koolzaad, tabak, moerbei, fruit, groenten, enz., en een aantal van de niet-alkalische pesticiden gemengd, en vaak synergetische synergie.

Lage chloorionen in zwavelhoudende samengestelde meststof, Humuszuur de nationale norm is minder dan 3%, en bevat een groot aantal zwavelelementen, kan de bodemzwavelgebreksymptomen effectief verbeteren; Op chloor gebaseerde samengestelde meststof bevat een groot aantal chloorelementen, wat nadelige gevolgen heeft voor sommige gewassen. Ureum (n-amide stikstof) ureum in de grond door de bodem microbiële secretie van urease-effect, hydrolyse in ammoniumcarbonaat of ammoniumbicarbonaat als het water geschikt is, hoe hoger de temperatuur, hoe sneller de hydrolyse wordt overgebracht naar ammoniumcarbonaat, hoe sneller de efficiëntie van de meststof is, des te sneller, Humuszuurammoniumcarbonaat is zeer onstabiel, daarom moet bij het aanbrengen van de samengestelde meststof de grond worden bedekt om het verlies van stikstof te voorkomen.

Het chloride-iongehalte in de zwavelhoudende samengestelde meststof is erg laag, de chloorionen worden verwijderd tijdens het productieproces en chloorionen worden niet verwijderd tijdens het productieproces, Humuszuur dat schadelijk is voor de chloorafstotende gewassen. Daarom bevat het product een groot aantal chloorelementen; tijdens het productieproces wordt de ureum-gemaakte gesmolten urine of de gesmolten urine van de vaste ureumverwarming bereid tot een suspensie met kaliumchloride of kaliumsulfaat.