Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe de trend van de ontwikkeling en het vooruitzicht van organische meststof kijken?

Sep 28, 2018


Kunstmest, als een belangrijk onderdeel van de landbouwproductie, heeft niet alleen invloed op de ontwikkeling van de landbouw, maar bepaalt ook de voordelen van de ontwikkeling van het dagelijkse leven van mensen. Bij het gebruik van kunstmest levert het een opmerkelijk voordeel op voor de landbouw, maar veroorzaakt het ook bepaalde milieuvervuiling.


Wat zou de toekomstige trend van de ontwikkeling van meststoffen moeten zijn? Het is de moeite waard om zijn ontwikkelingsperspectief te overwegen.


image.png


Om het probleem van de graanproductie op te lossen en de mensen te voeden, is China actief bezig met het bevorderen van de ontwikkeling van de kunstmestindustrie. Door de studie van geavanceerde productietechnologie en een agrochemisch dienstverleningssysteem van buitenlandse bedrijven voor meststoffen, zijn een aantal geavanceerde staatsbedrijven, publiek-private en particuliere kunstmestbedrijven opgestaan en bevorderd de ontwikkeling van de Chinese kunstmestindustrie. Met de opwaardering van de particuliere consumptie en de vooruitgang van de structurele hervormingen aan de aanbodzijde in de landbouw zijn echter nieuwe eisen gesteld aan graan, dat niet langer alleen maar rendement is, maar meer kwaliteit. Daarom heeft de ontwikkeling van de kunstmestindustrie nieuwe kansen en uitdagingen ontmoet.


Op dit moment, China's kunstmestindustrie patroon wordt voortdurend uitgebreid, niet langer een enkele bemesting, stikstofkunstmest, kaliummeststof, fosfaatkunstmest, micronutriënten meststof, samengestelde meststof, organische meststoffen en andere verschillende meststoffen verschijnen. Veranderingen in landbouwproductiemiddelen hebben nieuwe opties voor meststoffen gegeven. In water oplosbare meststof , blad meststof en andere meststoffen nieuwe categorie van groeipunten. De eliminatie van ondernemingen met achterwaartse technologie en ernstige vervuiling heeft de fabrikanten ook ertoe aangezet om nieuwe en efficiënte meststoffen te ontwikkelen en te ontwikkelen, zoals samengestelde meststoffen, kunstmest met gecontroleerde afgifte, biologische meststoffen, wateroplosbare meststoffen en bladbemesting.


Aan de andere kant, met de verbetering van de milieueisen van mensen voor het dagelijks leven, groeit de vraag naar groenten en fruit en wordt voedselveiligheid belangrijker. Traditionele bedrijven met kunstmest hebben zich niet aangepast aan de ontwikkeling van The Times. De nieuwe generatie meststof met vertraagde afgifte , wateroplosbare meststof, bladbemesting, microbiële samengestelde meststof, organische samengestelde meststof, humuszuurmeststof, enz. Spelen een belangrijke rol in de toekomstige landbouwontwikkeling.


www.agronaturetech.com

E-mail: info@agronaturetech.com