Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe helpt fulvo zuur planten

Oct 26, 2018


Fulvo zuuris een soort water oplosbare film van poeder materiaal. Het is een plant groei regulator, met verschillende voedingsstoffen die nodig zijn door de gewassen en rijke organisch materiaal, die rechtstreeks organisch bodemmateriaal kan verhogen. De belangrijkste toepassingsobjecten zijn tarwe, maïs, zoete aardappel, gierst, rijst, katoen, pinda, verkrachting, tabak, zijderupsen, meloen en fruit, groenten, enz.

 

Een studie over het effect van fulvo zuur op groei van de tomaat, de opbrengst en de fotosynthetische eigenschappen toont aan dat in de eerste groeifase, de spray van fulvo zuur op de eerste groeifase sterk fris en droog gewicht van de zaailing verhoogt, verhoogt het gehalte aan droge stof en de verhouding van de kroon van de wortel, en de root lengte en hoogte van de tomaat zaailingen wordt verhoogd. Gebruik de waterefficiëntie van één blad van tomaat werd verbeterd. Daarom kan de vloeistof van fulvo zuur, via naalden spray, blad stomatal opening mate fungeren als droogte resistentie verminderen. Ook kan het verbeteren van de inhoud van chlorofyl en hebben een goede invloed op het wortelsysteem. Het is belangrijk om te stimuleren en reguleren gewasgroei, en verbeteren van het vermogen van gewassen te weerstaan, koude, ziekte en milieu. Op lange termijn irrigatie kunt elimineren bodemverdichting veroorzaakt door bemesting. De kiemkracht tarief kan worden verbeterd in het inweken van zaad en wortel en strip wortel ontwikkeling kunnen bevorderen.


FulPlus (fulvo Acid poeder)

Spec:

    image


Fulvo zuur vloeistof

Spec:

image


                image


Het is dat ontwikkeling van de biologische fertilize van fulvo zuur, waarin de deugdzame cirkel van de industrie en de landbouw, het gebied van de stro boete realiseren bemesten, vermijdt de nadelen van de mogelijkheid van de rietjes direct of via de veld, de ziekte en het insect plagen, de kas gas emissie, enz., en biedt de oplossing van de oplossing van de industriële keten van gewas opbrengst, verhoging van kunstmest, chemische dubbele reductie, bodemverbetering en andere ecologische omloop landbouw veiligheid.www.agronaturetech.com

e-mail: info@agronaturetech.com