Huis > Nieuws > Inhoud

Drie problemen moeten opletten bij het aanbrengen van organische meststof op watermeloen.

May 16, 2018

Naarmate de modernisering van de landbouw steeds hoger wordt, worden biologische producten steeds populairder. De steun van de overheid en het belang van consumenten zorgen ervoor dat organische landbouwmeststoffen zich snel ontwikkelen en een belangrijke rol spelen in de landbouwproductie. Organische meststof, is het resultaat van het gebruik van de teelt of wilde groene meststof plant, door de rol van bodem micro-organismen, onder passende omstandigheden de elementen via mineralisatie en vervolgens terug in de bodem, opgenomen door gewassen.

Voor de boeren moet de juiste meststof zorgvuldig worden geselecteerd in veel landbouwmeststoffen om landbouwgewassen te telen. De inhoud en kwaliteit van producten moet meer worden gemeten. Daarom wordt aanbevolen om organische meststoffen als goed te kiezen, gemakkelijk door gewassen te laten opnemen en de fotosynthese van groene planten te bevorderen.

De keuze van organische meststoffen is de sleutel. Veel watermeloenen worden geteeld in heuvelachtige gebieden. De grond is arm en arm en de grondlaag is niet diep genoeg. Organische meststoffen, hoewel er zijn veel voordelen, maar het is niet genoeg om organisch, moet nog steeds een complete set van de toepassing van anorganische samengestelde meststof, kaliumsulfaat samengestelde meststof, in het bijzonder, de combinatie van organische en anorganische meststof, vertraagd gecombineerd organische meststof , bevorder effectief de beklimming van watermeloensuiker, geef volledig spel aan het uitvoerige effect van verschillende meststof.

image.png

Pas technieken toe. Ten eerste moet de organische meststof worden gebruikt 15 ~ 20 dagen vóór de zaailing van de watermeloen, de vroege toepassing kan het effect vroeg zien, het effect zal slecht zijn; De tweede is om op de grondlaag onder de 20 cm aan te brengen, om het wortelsysteem te binden, ondiep om gemakkelijk te verliezen; Ten derde heeft de bodem na het aanbrengen van organische meststoffen een goed vochtgehalte en hoe beter het bodemvochtgehalte, hoe sneller de meststof wordt vrijgegeven. De vierde is om het gebruik van chemische meststoffen die chloor bevatten te vermijden, om het suikergehalte niet te verminderen, wat de kwaliteit beïnvloedt.