Huis > Nieuws > Inhoud

Is Cherry Prefer Organic Fertilizer or Compound Fertilizer?

May 30, 2018

image.png

Organische meststoffen bevatten veel biologisch materiaal, dierlijke en plantaardige resten, afval, afvalmateriaal, zoals de toepassing van organische mest, bieden niet alleen uitgebreide voeding voor gewassen, en een langdurig kunstmesteffect, kunnen de organische stof in de bodem verhogen en bijwerken, bevorderen het kweken van micro-organismen , verbetering van de fysische en chemische eigenschappen van de bodem en biologische activiteit.

Samengestelde meststof is anorganische, meestal hoog gehalte aan chemische meststof gemaakt door fysische of chemische synthese. Het is erg belangrijk om de bemesting in evenwicht te brengen, het gebruik van kunstmest te verbeteren en een hoge opbrengst en een stabiele opbrengst van gewassen te bevorderen.

Als het gaat om de twee meststoffen, is onze suggestie om meer organische meststoffen te gebruiken. Omdat de beperkende voorwaarde van samengestelde meststof meer is dan die van organische meststof. De voedingsverhoudingen zijn altijd vast en de soorten, hoeveelheden en verhoudingen van voedingsstoffen die door verschillende bodems en gewassen worden vereist, zijn gevarieerd. Voor gebruik moet de bodem worden gemeten om de textuur en de voedingsstatus van de bodem in het veld te begrijpen. Bovendien moet het worden gecombineerd met eenheidsmeststoffen om betere resultaten te bereiken. In feite kunnen deze twee meststoffen ook samen worden gebruikt, samengestelde meststoffen en organische meststoffen kunnen samen worden toegepast om de meststofefficiëntie en nutriëntbenutting te verbeteren. De toepassing van organische meststoffen verbetert niet alleen de bodem en activeert nuttige micro-organismen in de bodem, maar bespaart ook energie en vermindert milieuvervuiling. De toepassing van sommige bioorganische meststoffen kan niet alleen het gecompliceerde proces van traditionele organische meststoffenproductie voorkomen, maar ook de bodem voorzien van een groot aantal nuttige micro-organismen om bodemvoedingsstoffen te activeren en de barrière van continu bijsnijden te verminderen. Een normale dosis doet de wortels van de plant geen pijn. Te veel organische meststof zal echter de wortels verbranden. Organische meststoffen zijn lange tijd gefermenteerd en het gehalte aan anorganische zouten daarin is niet laag geweest. Daarom, als er meer bemesting wordt toegepast, zal de concentratie van ionen in de wortels absoluut te hoog zijn en zal er wortelverbranding plaatsvinden. Maar er is geen verbranding van planten.

1. Het kunstmesteffect van organische meststoffen is stabiel en mild, en de verandering in oplosbaarheid van de grond is relatief langzaam, wat niet zal leiden tot de dood van uitdroging van planten.

2. Organische meststoffen worden verwerkt door fermentatie op hoge temperatuur en veroudering, en toegepast op de bodem, in tegenstelling tot onbewerkte boerderijmest, zullen misselijk en gefermenteerd zijn, en de wortels van rottende planten zullen rotten.

image.png


Wat als het bedrag te hoog is?

1. De ventilatie moet worden versterkt om de verspreiding van luchtvervuiling te voorkomen. De ammoniak geproduceerd door organische meststoffen in het verouderingsproces zal niet worden vrijgegeven, wat de groenten gemakkelijk zal vernietigen. Daarom, wanneer het verschijnsel rokende zaailingen optreedt, moet het aantal en de tijd van de ventilatie worden verhoogd, zodat het ammoniakgas in de stal tijdig kan worden afgevoerd om het optreden van luchtvervuiling te voorkomen.

2. Verhoging van de wortelstammest van meststoffen met water houden mulchfunctionele producten, beide om de effecten van niet-rotte organische meststoffen op de worteloorzaak te verminderen, op hetzelfde moment als bio-bacteriële mestmest de wortelziekte-infectie remt.