Huis > Nieuws > Inhoud

De rol van chelaterende stoffen in meststoffen

Aug 17, 2017

Onder normale omgevingsomstandigheden worden zware metalen in de grond geadsorbeerd op het vaste bodemoppervlak en blijven ze in de grondbewerkingslaag vanwege de aggregatie van zware metalen in de grond. Daarom kan de toepassing van zware metaalchelaatvormers op de bodem de activiteit en biologische beschikbaarheid van zware metalen in de bodem verbeteren, waardoor het gemakkelijk kan stromen en geabsorbeerd kan worden.

De rol van chelaatvormers in meststoffen is om de metaalkationen in de sporenelementen te beschermen tegen de sterke negatieve ionen die in de grond zitten om onverenigbare zouten te produceren die zijn gefixeerd. Dan moet het beste chelaatvormende middel een betere pH van de grond zijn om zich aan het product aan te passen, niet de snelle afbraak van het product is niet negatief, alleen om te worden geassocieerd met de technische ondersteuning. Eenvoudige chelatie, individuen pleiten niet. Het voordeel van IDHA is de bescherming van ionen van sporenelementen, het nadeel is om het molecuulvolume te vergroten. Natuurlijk is het verschil niet alleen hier, zoals niet-IDHA, het molecuulvolume is klein voor absorptie, maar de stabiliteit is ook moeilijk te garanderen, gemakkelijk te gebruiken bij de uitvoering of falen. Dus bij het maken van specifieke producten moet er specifieke ondersteunende technologie zijn. Niet-juichen technologie, in feite, moeilijker. SOTOUS technisch personeel bij de introductie van haar producten, verwees naar een blad release-technologie, dat is hun niet-bedriegende producten waar de voordelen. Ik voeg gewoon toe aan IDHA-technologie, niet om het te ontkennen. De originele sporenelementen producten zijn niet-chelaterend, maar het is gewoon niet ongeslagen niet-bedriegen, in deze context, IDHA-technologie ontstond, vanuit het oogpunt, in de bodemtoepassing meer voordelen.

Bladspray en bodem in het IDHA-lichaam is niet hetzelfde, IDHA wordt niet gebruikt in het spuitoppervlak, maar in de absorptie-efficiëntie van het gelimiteerde, kan door dezelfde technologie worden opgelost. Maar als er geen IDHA-producten met bijpassende technologie zijn, die kauwen op het gebruik van gebladerte, zal de efficiëntie zeker in Europa worden beïnvloed, IDHA-chelaattechnologie is grotendeels vervangen door EDTA. Niet alleen op het gebied van landbouwgewassen. Bayer in de wereldwijde farmaceutische en industriële markten ter bevordering van IDHA-chelaatvormende sporenelementen, de bredere toepassing. IDHA van het technische niveau, de bladtoepassing en toepassing op de grond zijn geen probleem, ADOB Adam's Kate spreekt IDHA voornamelijk in het gebladerte, de belangrijkste betekenis is dat het bladsprayeffect sneller en effectiever is. HBED is speciaal ontwikkeld voor de toepassing van extreem overbasische bodems met een pH van meer dan 10, aanbevolen bodemtoepassing, om het probleem van hoog-alkalische bodemomstandigheden op te lossen, kan het spoor van het probleem niet opvangen in de Chinese markt in het noordwesten van Sichuan ...

HBED is ontwikkeld voor extreem-basale bodems. In de noordwestelijke grond wordt de toepassing van EDTA-chelerende elementen niet geabsorbeerd.

111.jpg