Huis > Nieuws > Inhoud

EDTA cheleert efficiënte ondersteuning

May 18, 2017

EDTA chelaatvormer is al enkele jaren op de markt gebracht, als een wortelkanaalbehandeling van een goed efficiënte hulpproducten, weet niet dat zijn kameraden niet gewend zijn geraakt aan hun eigen gebruik en begrip van dit product, EDTA Chelates gedaan onder de afwerking.

EDTA is een chelaatvormer voor wortelkanalen, EDTA Cheleert de chemische samenstelling van ethyleendiaminetetra-azijnzuur, dat is de leerboeken die ons de kennis hebben verteld.

Nu zijn er twee van dergelijke producten op de markt, EDTA Chelates waarvan er één een Frans blauw product is, EDETAT, met 14% EDTA, om het EDTA chelaat-kanaal met smalle wortels, 14 ml \ fles, te vergroten.

EDTA chelatietoepassing

1. Geschikt voor tandsteun en wortelkanaalbereidingsmaterialen voor de tandarts

2. Kan het wortelkanaal verzachten

3. Geschikt voor verkalkte stenose van het wortelkanaal, atresia-wortelkanaal

4. Kan de calcificatie van het wortelkanaal en de schaal verwijderen

5. Met smering om het apparaat en de tanden te beschermen

EDTA chelaatvormingswerkwijze werkingswijze

1. Verwijdering van geïoniseerde stoffen door chemische reactie, EDTA Chelaten effectieve verwijdering van natriumhypochloriet kan de schaal niet verwijderen

2. Smering is gemakkelijker om het proces te vullen

3. Goede antibacteriële activiteit

4. Na het reinigen om een ​​schone wortelkanaalwand te vormen

Het EDTA-chelaatvormende middel EDTA-chelaten vertegenwoordigt de bindingssterkte van het chelaatvormende middel en het metaalion en de chelaatvormende waarde vertegenwoordigt de hoeveelheid cheleringsmiddel dat de metaalionen cheleert.

Sommige mensen in de eigenlijke formule zullen de toevoeging van chelaatvormers tegenkomen, of er zal een schaalverschijnsel zijn, zullen zich zorgen maken over het kauwen van EDTA. Chelatenkracht is niet genoeg, en metaalionen kunnen niet effectief worden gecombineerd, de feitelijke hoeveelheid chelaatvormer is niet aanwezig. plaats, resulterend in schaalverschijnsel