Huis > Nieuws > Inhoud

Aminozuur De rol van

Sep 04, 2017

1, de vertering en opname van eiwitten in het lichaam door het aminozuur te voltooien: als het lichaam van de eerste voedingselementen van het eiwit, is zijn rol in voedselvoeding duidelijk, maar het kan niet direct in het menselijk lichaam worden gebruikt, en wordt gebruikt door een klein molecuul aminozuren te worden.

2, stikstofbalans effect: Wanneer de dagelijkse voeding van eiwitten en de hoeveelheid geschikt is, is de inname van stikstof uit de feces, urine en huidemissies van stikstof gelijk, bekend als de totale balans van stikstof. Is eigenlijk het eiwit en de aminozuren tussen de continue synthese en de ontbinding van de balans tussen. Normale dagelijkse inname van eiwitten moet binnen een bepaald bereik worden gehouden, plotseling de hoeveelheid voedselinname verhogen of verlagen, het lichaam kan het metabolisme van eiwit nog steeds reguleren om de stikstofbalans te handhaven. Te veel eiwitten eten, buiten het lichaam om het vermogen om het mechanisme te balanceren aan te passen, zal worden vernietigd. Eet geen eiwitten, het lichaamseiwit is nog steeds ontbinding, voortgezette negatieve stikstofbalans, als het niet op tijd is om maatregelen te nemen om te corrigeren, zal dit uiteindelijk leiden tot het afsterven van antilichamen.

3, in suiker of vet: aminozuur katabolisme geproduceerd door a-keto zuur, met verschillende kenmerken, suiker of lipide metabolisme route voor metabolisme. a-ketozuur kan worden gesynthetiseerd in nieuwe aminozuren, of worden omgezet in suiker of vet, of in het tricarbonzuur om te oxideren tot CO2 en H2O, en energie vrij te geven.

4, betrokken bij de samenstelling van enzymen, hormonen, sommige vitamines: de chemische aard van het enzym is een eiwit (aminozuurmoleculen), zoals amylase, pepsine, cholinesterase, koolzuuranhydrase, transaminase enzovoort. De samenstelling van het stikstofbevattende hormoon is een eiwit of een derivaat daarvan, zoals groeihormoon, thyroïdstimulerend hormoon, adrenaline, insuline, bevordering van intestinaal hormoon en dergelijke. Sommige vitaminen worden omgezet door aminozuren of in combinatie met eiwitten. Enzymen, hormonen, vitamines in de regulatie van fysiologische functie, katalytisch metabolisme speelt een zeer belangrijke rol.

5, het lichaam heeft behoefte aan essentiële aminozuren: volwassen essentiële aminozuurvereisten van ongeveer 20% van de eiwitbehoeften, - 37%.