Huis > Nieuws > Inhoud

Aminozuur De functie

Jul 25, 2017

Aminozuren en de effectiviteit van levens-rijke aminozuren in voedsel aanbevolen aminozuren zijn de voedingsstoffen van het lichaam, is de samenstelling van de menselijke hersenen belangrijke stoffen, het aminozuurgehalte van de hersenen, aminozuur bepalen de menselijke intelligentie en het geheugen, aminozuur dus de dagelijkse suppletie van aminozuren is zeer noodzakelijk, vooral in het witte lichaam met de hersenen, maar ook onscheidbaar van de aminozuren, Aminozuur zei de functie van aminozuren, de volgende we kijken naar wat voedsel bevat de aminozuren die we nodig hebben.

Aminozuren zijn belangrijke stoffen in de hersenen, met een aminozuurgehalte tot 90% of meer. Uit modern biologisch onderzoek is gebleken dat mensen slim zijn, wijsheid en het enorme brein onafscheidelijk. Aminozuur Mensen in de evolutie van het proces, beheersten het vermogen om eiwit (aminozuren) te verkrijgen, zo goed ontwikkeld, hoog IQ, en domineren geleidelijk de wereld.

Experimenten tonen aan dat de hoeveelheid aminozuren in de hersenen, het niveau van menselijke intelligentie en geheugen, hersenen, het geheugen van de sleutel verbeteren, is om de aminozuurvoeding in te stellen. Aminozuur Daarnaast hebben aminozuren de volgende effecten en effecten.

Tryptofaan kan stress verlichten, depressie, angst en andere toestanden voorkomen, stabiele aminozuur-aminozuren, om sterke energie te behouden.

Aminozuren zijn het basismateriaal van het menselijke immuunsysteem, het aantal en de kwaliteit van aminozuren, en het immuunsysteem is nauw verwant aan de sterkte, tryptofaan, fenylalanine, aminozuur, lysine, enz. Zijn noodzakelijk voor de productie van grondstoffen, Van de aminozuren is het verbeteren van het immuunsysteem van het lichaam.

Werkzaamheid: fenylalanine om honger te verminderen, aminozuren verbeteren het seksuele verlangen, verbeteren het geheugen, verbeteren de gevoeligheid van het denken, inspireren de geest van de eliminatie van depressie en andere effecten.

Geschikte menigte: geschikt voor het lijden aan seksuele disfunctie, geheugenverlies, postpartumdepressie, aminozuur menopauzale syndroom, seizoensgebonden ziekte, depressie en andere ziekten, aminozuurpatiënten voegen vaak ziekte toe.

Voedingsbronnen: Phenylalanine-rijk voedsel omvat volkoren brood, Aminozuur cakes, rijstnoedels, noedels, soja- en sojaproducten, witte kaas, melk, amandelen, pinda's, pompoenen en sesamzaden.

Werkzaamheid: Isoleucine is essentieel voor de vorming van menselijke hemoglobine, kan de bloedsuikerspiegel van het lichaam reguleren (voornamelijk om de bloedsuikerspiegels te verbeteren), de energieniveaus verbeteren, de energie van het lichaam verbeteren, Aminozuur repareren beschadigd spierweefsel, adjuvante behandeling van leverfalen, bevorderen groeihormoon secretie.

Geschikte menigte: geschikt om te lijden aan hypoglycemie, leveraandoening met aminozuren, trauma, secretie van groeihormoon en andere ziekten, evenals patiënten na een operatie vaak toegevoegd.

Voedingsbronnen: voedingsmiddelen die rijk zijn aan isoleucine omvatten voornamelijk dierenlever, aminozuur-eieren, eenden, sojabonen, zwarte bonen, maïs, zwarte rijst, bruine rijst, amandelen, pinda's, tarwe, vis en verschillende zuivelproducten.