Huis > Nieuws > Inhoud

Aminozuur Blijf normaal

Oct 27, 2017

Wat is het aminozuur? Aminozuren worden voornamelijk in de geneeskunde gebruikt om samengestelde aminozuurinfusies te bereiden, die ook worden gebruikt als therapeutische middelen en voor de synthese van peptidegeneesmiddelen. Aminozuur Er zijn momenteel een paar honderd soorten aminozuren die worden gebruikt als medicijnen, waaronder 20 soorten aminozuren die het eiwit vormen en 100 soorten aminozuren die niet-eiwit vormen.

Aminozuren worden gebruikt voor het reguleren van bloedsuiker, aminozuur voor diabetes, dieet, preventie en behandeling van acute hepatitis veroorzaakt door abnormale leverfunctie, gebruikt om de fysieke zwakte en een verscheidenheid aan ziekten veroorzaakt door eiwitverlies aan te vullen. Maar nog steeds maken veel mensen zich zorgen dat aminozuren bijwerkingen hebben, Aminozuur de volgende details van de aminozuur-bijwerkingen.

Aminozuur bijwerkingen: veroorzaken zwaarlijvigheid, aminozuur aminozuren voor eiwitgebrek en slopende patiënten, lever- en nierfalen, spierzwakte, als het normaal is en voeding is al zeer overvloedig, het lichaamseiwit of aminozuur teveel teveel, het zal overgewicht veroorzaken

Aminozuur bijwerkingen van twee: de oorzaak van lichamelijk ongemak, voor het spijsverteringsvermogen van normale gezonde jonge kinderen zijn niet geschikt voor consumptie, is het derde medicijn, Aminozuur na het eten onvermijdelijk een verscheidenheid aan ongemakkelijk.

Aminozuur bijwerkingen van drie: eiwitrijk dieet zal verhoogde incidentie van diabetische nefropathie veroorzaken. Aminozuren zijn eiwitrijk dieet, overmatig gebruik van aminozuren kan leiden tot diabetes.

Aminozuren hebben verschillende metabole effecten bij baby's en volwassenen. Het gebruik van gewone aminozuurinfusie, zuigelingen en jonge kinderen in de activiteit van fenylalanine hydroxylase is laag, Aminozuur gemakkelijk om hoge fenylalanineemia te produceren. En het ontbreken van tyrosine;

Daarom moeten baby's en jonge kinderen die aminozuurinfusie gebruiken de hoeveelheid fenylalanine, methionine, glycine verminderen, de hoeveelheid cysteïne, tyrosine, histidine verhogen, om het plasmaminozuurspectrum normaal te houden. Dit product past zich aan de kenmerken van het zuigelingenmetabolisme aan, vermindert de hoeveelheid fenylalanine, methionine, glycine, verhoogt de hoeveelheid cysteïne, tyrosine, histidine, aminozuur om aan de voedingsbehoeften van kinderen te voldoen.

Aminozuren zijn de basiseenheden van eiwitten, waaronder huid, nagels, haar zijn samengesteld uit eiwitten en haar is 90% van de samenstelling van collageen. Aminozuren die worden gebruikt in het haar en de huid, niet alleen het bovengenoemde om voedingsstoffen toe te voegen, water toe te voegen, maar ook om de immuunfunctie van de huid te verbeteren, Aminozuur het ontgiften van het lymfatische systeem verbeteren, de gevoeligheid van de gevoelige huid verhogen heeft een goed effect , Aminozuur en kan haar en de huid collageenvezels en elastische vezels van de normale groei behouden, Aminozuur om de gevoelige en flexibele huid te behouden, om de elasticiteit van het haar te behouden.