Huis > Nieuws > Inhoud

Aminozuur onderhoud en reparatie

Aug 10, 2017

De rol van aminozuren in plantengroei is drie: 1 aanvullende bronnen van organische stikstofvoedingsstoffen en 2 chelaatvormers van metaalionen. Aminozuren hebben de functie van complexatie (chelaat) metaalionen, het is gemakkelijk om de noodzakelijke mediumelementen en sporenelementen (calcium, magnesium, ijzer, mangaan, zink, koper, aminozuur, molybdeen, boor, selenium, enz.) Te planten. om de plant, het gebruik van de plant van verschillende voedingsstoffen te verbeteren; 3 enzymgekatalyseerde bereiding. Aminozuur is een promotor en katalysator voor de synthese van enzymen in planten, aminozuur, dat een belangrijke rol speelt in het metabolisme van planten. Aminozuren worden echter gemakkelijk geassimileerd en afgebroken door bacteriën in de bodem, dus het is niet aan te raden om ze te gebruiken als basale mest in de grond, Aminozuur, maar om bladbemesting te maken, die op bladeren wordt gespoten zodat planten aminozuren kunnen opnemen en andere elementen direct door het gebladerte.

Aminozuur Reinigingsproducten Het belangrijkste ingrediënt is acylaminezuurzout, aminozuur dat acyl-aminozuur als oppervlakteactieve stof bevat, het naamsjabloon is: xx acyl y-alanine Z

De voorkant xx is de oliezijde, meestal laurier, kokosnoot, af en toe palm

De middelste y is de aminozuurnaam, die gewoonlijk de vallei (ammoniakzuur), gan (ammoniakzuur) is, af en toe propionisch (ammoniakzuur), spier (ammoniakzuur) ziet

De laatste z is hydrofiel natrium, kalium of triethanolamine (afgekort tot TEA)

De bovengenoemde structurele modules kunnen naar believen worden samengesteld, zoals kokosnoot natriumglutamaat, aminozuur laurinezuur kalium, palmitisch propionaat thee.

Sommige aminozuurreinigers voegen een kleine hoeveelheid acylaminezuurzout toe, in vergelijking met de samenstelling van de tafel, niet de belangrijkste oppervlakteactieve stof, maar afleidend, aminozuur bekend als het "aminozuurreinigingsoppervlak". Bijvoorbeeld, meestal kleine aminozuurreinigingsemulsie, verdeeld in:

Water, harde alcoholen, glycerol, propyleenglycol, laurylether-sulfaatnatrium, palmitinezuur, laurylalcohol, nootmuskaatzuur, kaliumhydroxide, kokosolie amide propylbetaïne, aminozuren kokosolie amide DEA, ethyleenglycolstearaat, PEG-150 twee stearinezuur ester, glycerine-stearaat, PEG-100 stearinezuurester, kokosnootglutamaat kalium, laurinezuur kalium, hydroxypropylcellulose, aminozuur aloë vera blad extract, hydroxyfenyl methyl ester, hydroxypropyl ester, EDTA twee natrium, essentie

Hoewel de toevoeging van kokosnootzuur kaliumglutamaat en laurine creatine kalium, maar de locatie van de formule structuur van het belangrijkste orgaan of sles (zwavelzuur ester) + SOAP Base (carboxylaat), Aminozuur dus geen goede aminozuur reinigingsoppervlak.

Essentiële aminozuren zijn essentieel voor de groei, onderhoud en onderhoud van het aminozuur aan het lichaam. Als het ontbreekt, zijn er de volgende symptomen:

1. Gebrek aan energie en kracht.

2, voortijdige veroudering fenomeen.

3, de wondgenezing prestaties zijn slecht.

4. Achterstand bij de ontwikkeling van kinderen.

Als het dieet vaak essentiële aminozuren mist, kan dit de gezondheid beïnvloeden. Het speelt een belangrijke rol in de groei van de baby. Histidine is essentieel voor de groei en ontwikkeling van kinderen, aminozuur arginine, cystine, tyrosine en taurine zijn essentieel voor te vroeg geboren kinderen.