Huis > Nieuws > Inhoud

Aminozuur Hoe toe te voegen

Oct 18, 2017

Aminozuren vormen een belangrijk deel van de hersenen, met tot 90 procent aminozuren. Moderne biologische studies hebben aangetoond dat mensen intelligent en intelligent zijn, met hun grote hersenen. In het proces van evolutie hebben mensen het vermogen om eiwitten (aminozuren) te verwerven onder de knie gekregen, zodat hun hersenen worden ontwikkeld en hun intelligentie extreem hoog is en ze geleidelijk aan de wereld domineren.

Experimenten hebben aangetoond dat de hoeveelheid aminozuren in de hersenen de intelligentie en het geheugen van een persoon bepaalt, en de sleutel om de hersenen en het geheugen te verbeteren is om de aminozuurvoeding aan te vullen. Bovendien hebben aminozuren de volgende functies en effecten

1. Verminder vermoeidheid, onderhoud energie en verbeter sub-gezondheid

Tryptofaan kan stress verlichten, depressie, angst enz. Voorkomen en stemming en energie stabiliseren.

2. Verbeter de slaapkwaliteit

Tryptofaan bevordert de slaap en heeft een reputatie als een natuurlijke slaappil.

3. Verbeter immuniteit

Aminozuren zijn het basismateriaal, de immuunkwaliteit van het lichaam en de hoeveelheid aminozuren, nauw verwant met de sterkte van het immuunsysteem, tryptofaan, fenylalanine, lysine, enz. Zijn nodig om antilichamen van grondstoffen te genereren, toegevoegd uitgebreid gebalanceerd aminozuur, is de sleutel om de menselijke immuniteit te verbeteren.

4. Bevorder postoperatief herstel

Vertakte aminozuren (leucine isoleucine en valine) kunnen het herstel van patiƫnten versnellen.

Versnelde botgroei

Botten zijn samengesteld uit botmatrix en botmineraal: de botmatrix bestaat voornamelijk uit aminozuren, die de vorm, grootte en flexibiliteit van het bot bepalen. Botmineraalsubstantie bestaat hoofdzakelijk uit calcium, dat de dichtheid en stijfheid van bot bepaalt. Dus aminozuren en calcium zijn de belangrijkste bouwmaterialen die botten vormen.

Het baby lichaam bevindt zich in het stadium van snelle groei en ontwikkeling, en de vraag naar calcium is erg hoog. Weinig mensen weten echter dat kinderen in het ontwikkelingsstadium niet zonder aminozuren kunnen. Aminozuren zijn de 'dragers' van verschillende mineralen en sporenelementen in het lichaam. Na toevoeging van calcium, ijzer, zink, selenium en andere mineralen en sporenelementen heeft het lichaam aminozuren en eiwitten nodig om ze door het lichaam te bewegen. Zonder aminozuren kunnen deze sporenelementen en mineralen niet effectief worden afgeleverd aan de organen van het menselijk lichaam, wat nog steeds kan leiden tot het gebrek aan mineralen en sporenelementen in het lichaam.

Kunnen aminozuren de immuniteit verbeteren

De ontwikkeling van jonge kinderen als gevolg van het immuunsysteem van het lichaam is nog niet perfect, het antilichaamsynthesevermogen van het menselijk lichaam is laag, wat leidt tot resistentie tegen bacteriƫle en virale invasie van fagocyten, zoals de kracht van witte bloedcellen is armer, de hoeveelheid is minder, dus het is gemakkelijk voor infectie van verschillende ziekten. Aminozuren kunnen de synthese van menselijk immunoglobuline versnellen, het immuunsysteem fundamenteel verbeteren, om verkoudheid, koorts, hoest en andere ziekten te voorkomen.

Hoe aminozuren aan te vullen

1. Vis-eicake

Nutritionele analyse: minder dan 1 jaar oude baby kauwende vermogen is ook niet erg goed, de zachte vis eierkoek brood bevat de baby die nodig is voor de groei en ontwikkeling van hoogwaardige eiwitten, vetten, calcium, fosfor, ijzer, zink en een verscheidenheid aan vitaminen en voedingsstoffen zoals vitamine A, vitamine B1, baby zal grote hulp zijn voor een sterk lichaam.

Productie methodes:

(1) snijd de ui in stukjes; Kook de vis en maal in een kom.

(2) kraak de eieren in de kom en voeg de vispasta en de ui toe.

(3) plaats de boter in een pan en smelt deze in een kleine ronde cake, bak deze in een pan en fruit de tomatensaus erover.

2. Paddestoel en kippenconfit

Voeding analyse: kippenvlees is zacht, smakelijk, hoog eiwitgehalte; Rijst kan rijke B-vitaminen bieden; Selderij is rijk aan water en vezels. Dit gerecht is rijk aan eiwitten en relatief gemakkelijk te verteren en te absorberen, het is een geweldig voedingspatroon voor kinderen.

Productie methodes:

Was de witte rijst, kipfilet, lente-ui, erwten bleekselderij, champignons weken in zachte, kippenborst, shiitake paddestoelen, gehakte selderij, gehakte reserve.

(2) voeg de hete oliepan toe, voeg de lente-ui, de kippenborst en de champignon toe en voeg een beetje sojasaus toe om de smaak te braden.

(3) voeg de witte rijst toe aan de pan.

(4) voeg ongeveer 1000 ml water toe aan de pot en plaats de erwten en de bleekselderij in de pot wanneer ze grondig zijn gekookt.

(5) voeg zout, mononatriumglutamaat, witte peper toe.