Huis > Nieuws > Inhoud

Aminozuur hebben een invloed op de gezondheid

Oct 19, 2017

Aminozuren hebben verschillende metabole effecten bij baby's en volwassenen. Het gebruik van gewone aminozuur infusie, zuigelingen en peuters in de activiteit van fenylalanine hydroxylase is laag, Amino Acid gemakkelijk te produceren van hoge phenylalanineemia.

Amino acids in chemie verwijst naar de generieke samenstelling van een klasse van organische stoffen met amino en carboxylgroepen, die de samenstellende basiseenheden van biologische functionele macromoleculen. Als het menselijk lichaam met hoogbouw vergeleken, het eiwit is een stuk van de baksteen, aminozuur en aminozuur is samengesteld uit baksteen bodem. Aminozuren niet alleen zorgen voor een belangrijke grondstof voor synthetische eiwit, maar ook voorzien in een materiële basis groeibevorderaar, het uitvoeren van normale stofwisseling en het ondersteunen van leven.

Zo belangrijk voor het uitgangsmateriaal van het leven, aminozuur het menselijk lichaam is hoe te nemen? Aminozuren zijn de basiseenheid van de samenstelling van de eiwitten, en haar inname is niets maar ook van het eiwit. Normale lichaam door de inname van een verscheidenheid van levensmiddelen, waaruit te verkrijgen van de nodige aminozuren voldoende om te voldoen aan de behoeften van levenactiviteiten, er is geen noodzaak om toe te voegen altijd een speciale aminozuur tabletten. Sommige markten ter bevordering van de rol van gezondheidszorg aminozuur tabletten, sommige kunnen eten, maar kan niet worden gebruikt als een belangrijke bron van aminozuren.

In feite is de toevoeging van aminozuren als het eten. Mondelinge aminozuur tabletten van de effecten op de gezondheid zijn er, maar geen reclame zo God, correct worden behandeld. Amino Acid klinische toepassing van aminozuren, over het algemeen alleen voor sommige ernstige patiënten, zoals patiënten met een ernstige aandoening van de lever en de nier, kritisch zieke patiënten, overmatig bloedverlies, spijsvertering, ernstige absorptie stoornissen en kan niet eten de normale patiënt, basisvoeding voor het menselijk lichaam, en hen te bieden vooral de injectie van aminozuren, zelden gebruik van mondelinge aminozuur tabletten. Dus zelfs als u mondelinge overmaat van aminozuren zijn, maar ook niet kan worden geabsorbeerd door het lichaam, aminozuur in feite, de meeste van de uitscheiding.

Aminozuur amfotere oppervlakteactieve stoffen hebben zijn aandacht besteed aan door hun veiligheid, mildheid, biologische afbreekbaarheid en uitstekende oppervlakteactiviteit. Daarnaast bevat het aminozuur type amfotere oppervlakteactieve stof molecuul een aminozuur skelet hebben zowel een aminogroep en een carboxylgroep, een acylgroep die kan worden ingevoerd in verschillende koolstofatomen en een alkoxygroep en het aantal eigen hydrocarbylamino carboxylgroepen kunnen afwijken. Amino Acid daarom de oppervlakteactiviteit voor amfotere oppervlakteactieve stoffen die aminozuur kan worden geregeld in veel opzichten en op grote schaal gebruikt.

Aminozuur type zwitterion oppervlakteactieve stoffen dragen een positieve lading van een hydrofiele catie door een aminogroep, en de negatieve lading van het anion kan worden gedragen door carboxylgroepen, sulfonzuur groepen en fosforzuur groepen. Belangrijkste voor carbonzuur aminozuur type amfotere oppervlakteactieve stoffen, Amino Acid onder hen, en - aminozuur en -aminopropionic zuur type.