Huis > Nieuws > Inhoud

Aminozuurverbetering

Aug 02, 2017

Aminozuren hebben een groot effect op de groei en ontwikkeling van gewassen. Aminozuur Veel agrarische medewerkers zeggen dat aminozuren "wortelmeststoffen" zijn. Het belangrijkste effect op het wortelstelsel is het stimuleren van de deling en groei van wortelmeristemcellen, secundaire wortel verhoogd, wortelgroei, aminozuur wortelverlenging en uiteindelijk leiden tot gewasabsorptie van water en voedingsstoffen sterk verbeterd.

Aminozuren in de plant na de plant om de belangrijkste rol in de toename van de ademhalingssterkte, verhoogde fotosynthese, een verscheidenheid aan enzymactiviteit verhoogd, Aminozuur te stimuleren, zodat de vrucht van tevoren rijpe, hoge opbrengst kleuring en verhoging van de productie.

Verhoog de plantweerstand tegen fosfor en kalium; Aminozuur verbetert de plantweerstand; plantengroei, met name fotosynthese heeft een unieke rol bij het bevorderen, het kan het chlorofyl-gehalte van planten verhogen, enzymactiviteit verbeteren, kooldioxidendoordringing bevorderen, aminozuren zodat meer uitbundige fotosynthese, verbetering van de gewaskwaliteit, verhoging van het gehalte aan Vc en suiker een belangrijke rol.

Aminozuur is de meest basische stof die het biologische eiwit vormt en is gerelateerd aan de levensactiviteit. Het is de basiseenheid van het eiwitmolecuul in het organisme en het is nauw verwant aan de biologische levensactiviteit. Het heeft een speciale fysiologische functie in het antilichaam, Aminozuur is een van de onmisbare voedingsstoffen in het lichaam.

(Stikstof, fosfor, kalium, ijzer, aminozuurkoper, mangaan, zink, aluminium, boor, enz.), Die nodig zijn voor de groei en ontwikkeling van planten, aminozuren door het aminozuur als substraat te gebruiken, met behulp van zijn enorme oppervlakteactiviteit en adsorptie en retentievermogen, door de complexe en complexe vorming van organisch, anorganisch complex. Deze kunstmest kan niet alleen een groot aantal elementen behouden van het langzame en volledig gebruik, aminozuur, maar ook om de stabiliteit van sporenelementen en het langetermijneffect te garanderen. Het heeft een goed effect op het verbeteren van de ademhaling van planten, het verbeteren van het redox-proces van planten en het bevorderen van plantenmetabolisme.

Het kan de fotosynthese en de vorming van chlorofyl bevorderen en het kan de fysiologische en biochemische processen bevorderen, zoals de activiteit van het oxide, het aminozuur, de activiteit van het enzym, de ontkieming van het zaad, de opname van voedingsstoffen en de wortelgroei en ontwikkeling. In het bijzonder is de affiniteit ervan voor planten vergelijkbaar met elke andere stof. Aminozuur De doeltreffendheid van aminozuurmeststofset van organische meststoffen voor de lange termijn, meststoffen snel, bio-meststabiliteit en efficiƫntie van micro-meststoffen als geheel. Hier de belangrijkste discussie over de meststof bij de toepassing van aminozuren in de landbouw.

Bevorder de vorming van bodemaggregaten: bodemaggregaten vormen de basiseenheid van de bodemstructuur. Het gebruik van aminozuren kan het bodemzoutgehalte te hoog maken, Aminozuur is alkalisch, te sterk, sterk verspreid bodemdeeltjes, bodemstructuur van de slechte fysische en chemische eigenschappen, en bevordert de vorming van bodemaggregaten, de toepassing van aminozuren, het stortvolume in de bodem nam aanzienlijk af, Aminozuur de totale porositeit in de bodem en de overeenkomstige toename van de capaciteit om het water vast te houden, zal het vermogen van grondwater en bemesting helpen verbeteren, om goede omstandigheden te creƫren voor de groei en ontwikkeling van plantenwortels.