Huis > Nieuws > Inhoud

Aminozuur Werkzaamheid en actie

Sep 20, 2017

Glutaminezuur, arginine en asparaginezuur, cystine, L-dopa functioneren afzonderlijke behandeling van sommige ziekten zoals aminozuren, voornamelijk gebruikt bij de behandeling van leveraandoeningen, gastro-intestinale aandoeningen, hersenen, hart- en vaatziekten, ademhalingsaandoeningen en gebruikt om spierkracht te verbeteren , pediatrische voeding en ontgifting, etc. Bovendien hebben aminozuurderivaten veelbelovend getoond in de behandeling van kanker.

Voeding, praten over de functie van aminozuren

Aminozuur actie

1, de vertering en opname van eiwitten in het lichaam wordt bereikt door aminozuren: als de eerste voedingselementen van eiwitten in het lichaam en de rol ervan in voedselvoeding is duidelijk, maar het kan niet direct worden gebruikt in het menselijk lichaam, maar door kleine moleculen in aminozuren nadat ze zijn gebruikt.

2. Stikstofbalans: wanneer de kwaliteit en kwantiteit van het eiwit in de dagelijkse voeding geschikt is, is de hoeveelheid verbruikt stikstof gelijk aan de hoeveelheid stikstof die wordt uitgestoten uit de mest, urine en huid, die het totale stikstofevenwicht wordt genoemd. Het is eigenlijk een balans tussen eiwitten en aminozuren die constant worden gesynthetiseerd en afgebroken. Het eiwit moet binnen een bepaald bereik worden gehouden en het lichaam kan het metabolisme van eiwitten reguleren om de stikstofbalans te handhaven. Het balansmechanisme kan worden vernietigd door het overtollige eiwit te overvullen en het regulerend vermogen van het lichaam te overschrijden. Eiwit wordt helemaal niet gegeten en het eiwit in het lichaam wordt nog steeds afgebroken en de negatieve stikstofbalans is continu aanwezig. Als u niet tijdig corrigerende maatregelen neemt, leidt dit uiteindelijk tot de dood van het antilichaam.

3. Omzetten in suiker of vet: aminozuurkatabolisme produceert het a-ketozuur, dat wordt gemetaboliseerd door metabole routes van suiker of vet met verschillende eigenschappen. A - ketozuur kan worden gebruikt om nieuwe aminozuren te synthetiseren, of om te zetten in suiker of vet, of in tricarboxycyclische oxidatie om te ontbinden in CO2 en H2O, en om energie vrij te maken.

4, deelnemen aan enzym, hormoon, wat vitamine: de chemische aard van het enzym is proteïne (aminozuurmolecules), zoals amylase, pepsin, cholinesterase, koolzuuranhydrase, transaminase, enz. De componenten van stikstof-bevattende hormonen zijn proteïnen of hun derivaten, zoals groeihormoon, thyrotropisch hormoon, epinefrine, insuline en enterotroop hormoon. Sommige vitamines zijn gemaakt van aminozuren of worden gecombineerd met eiwitten. Enzymen, hormonen en vitamines spelen een belangrijke rol bij het reguleren van fysiologische functies en katalytisch metabolisme.

5. Vereisten voor essentiële aminozuren van het menselijk lichaam: de vereiste hoeveelheid essentiële aminozuren voor volwassenen is ongeveer 20 procent van de eiwitbehoefte, 37 procent.

Aminozuren

1. Verleng het leven

Als het lichaam geen eiwitafbraak vertoont bij ouderen, vertraagt ​​de synthese. Over het algemeen hebben ouderen meer eiwitten nodig dan jongvolwassenen, en de vraag naar methionine en lysine is hoger dan bij jonge volwassenen. Mensen ouder dan 60 jaar zouden ongeveer 70 gram eiwit per dag moeten consumeren en vereisen dat het eiwit de noodzakelijke aminozuren op een volledige en geschikte manier bevat, zoals een hoogwaardig eiwit, en het leven verlengt.

2. Aminozuren worden voornamelijk gebruikt bij de bereiding van samengestelde aminozuurinfusie, evenals therapeutische geneesmiddelen en synthetische peptidegeneesmiddelen. Er zijn meer dan honderd aminozuren die momenteel worden gebruikt als medicijn, waaronder 20 aminozuren die deel uitmaken van eiwitten en meer dan 100 aminozuren die het niet-eiwit vormen.

Door een verscheidenheid van aminozuursamenstelling van samengestelde preparaten in moderne ader infusie voeding en dieet "elementen" neemt een zeer belangrijke status in de therapie, voeding, om de kritiek zieke patiënt reddende patiënten het leven te behouden, positieve rol om een ​​van de essentiële medische variëteiten in de moderne geneeskunde.

Antibody van menselijke essentiële voedselinname om te overleven, om de normale fysiologische, biochemische, immuunfunctie en levensactiviteiten zoals groei, metabolisme in het lichaam na digestie, absorptie, metabolisme, de groei en ontwikkeling van antilichamen te bevorderen, geestelijke gezondheid, preventie van antipsychotica, verlenging van het leven van het geïntegreerde proces wordt aangeduid als voeding. Het actieve ingrediënt in voedsel wordt voedingsstof genoemd.

Aangezien het menselijk lichaam het meest basismateriaal is van eiwitten, lipiden, koolhydraten, anorganisch zout (met name mineralen, waaronder belangrijke elementen en sporenelementen, vitaminen, water en voedingsvezels, is ook het menselijk lichaam nodig voor voedingsstoffen.) Ze hebben hun eigen unieke eigenschappen voedingsfuncties in het lichaam, maar ze zijn nauw verwant in het proces van metabolisme, en participeren, promoten en reguleren levensactiviteiten. Het lichaam verbindt zich met de buitenwereld door voedsel, handhaaft de relatieve constante van de interne omgeving en voltooit de eenheid en balans van de interne en externe omgeving.