Huis > Nieuws > Inhoud

Aminozuur decompositie en transformatie

Jul 12, 2017

Humuszuur (Humuszuur, afgekort HA) is het stoffelijk overschot van dieren en planten, Aminozuur voornamelijk de overblijfselen van planten, door microbiële afbraak en transformatie, Aminozuur evenals een reeks complexe geochemische reactieprocessen en verzamelde een klasse van organisch materiaal . Aminozuur Het is samengesteld uit aromatische en zijn verschillende functionele groepen van polymeer organische zuren, met goede fysiologische activiteit en absorptie, complexering, uitwisseling en andere functies. Humuszuur is het belangrijkste element van koolstof, waterstof, zuurstof, stikstof, zwavel, aminozuur is een polyvalente aromatische verbinding van het fenoltype en polycondensaat van stikstofverbindingen.

Op grote schaal verdeeld in kolen op laag niveau, grond, aminozuursedimenten, dierlijke uitwerpselen, organische meststoffen, dierlijke en plantaardige resten enzovoort. We zien vaak dat de grond zwart is, aminozuur omdat het humuszuur (dat geen humuszuurbevattende grond bevat geel is) in laagwaardige steenkool (verwering van steenkool, bruinkool, turf) humuszuurgehalte van de hoogste (30 ~ 80%) ), gevolgd door organische compost (ongeveer 5 tot 20%). Aminozuur Kolen worden kunstmatig geoxideerd (zoals behandeld met lucht, aminozuur ozon of salpeterzuur) om geregenereerd humuszuur te vormen

Volgens de oplosbaarheid in de solvent- en kleurclassificatie, kan aminozuur worden verdeeld in drie componenten: ① opgelost in aceton of ethanoldeel genoemd bruinzuur; ② onoplosbaar in deel van aceton dat zwart fulvinezuur wordt genoemd; ③ oplosbaar in water of dun Het zuurgedeelte wordt fulvinezuur genoemd

Voor de landbouw kan worden gebruikt als voedingsbodemadditieven, beworteling en Zhuanggan meststofadditieven, bodemverbeteraar, plantengroeiregulator, bladbemesting, Aminozuur koud agens, droogte-agens, samengestelde meststofsynergist, en stikstof, fosfor, kalium en andere elementen gecombineerd met humuszuurmeststof, Aminozuur met kunstmestefficiëntie, verbeterde grond, stimuleert de groei van gewassen, verbetert Aminozuur de kwaliteit van landbouwproducten en andere functies. Magnesium humate, humuszuur en zink, humuszuur ureum ijzer in de aanvulling van bodem magnesium tekort, maïs zink-tekort, fruitbomen op het ijzer heeft een goed effect; humuszuur en herbicidether, atrazine en andere pesticidemengsels, kunnen de werkzaamheid, aminozuurremming van resterende toxiciteit verbeteren; Natrium humate is effectief bij de behandeling van appelboomrot.

Aminozuren in de rol van plantengroei heeft drie: 1) bron van organische stikstof voedingssupplementen; 2) metaalioncheleermiddel. (Calcium, magnesium, ijzer, mangaan, zink, aminozuurkoper, molybdeen, borium, selenium, enz.) Worden in de plant gedragen en de spoorelementen en sporenelementen (calcium, magnesium, ijzer, mangaan, zink, koper, molybdeen, borium, selenium, enz.) Verbetering van het gebruik van de plant van verschillende voedingsstoffen; 3) enzympreparaten. Aminozuren zijn de versnellers en katalysatoren voor de synthese van verschillende enzymen in planten, die een belangrijke rol spelen in het metabolisme van planten. Echter, aminozuren in de grond gemakkelijk geassimileerd door bacteriën, Aminozuur ontbinding, het moet niet worden gebruikt als een basis meststof in de bodem, maar gemaakt van bladmeststof, Aminozuur spray op de bladeren zodat planten rechtstreeks door de bladopname van aminozuren en andere elementen.