Huis > Nieuws > Inhoud

Aminozuur versnelt botgroei

Oct 26, 2017

Aminozuren zijn belangrijke stoffen in de hersenen, aminozuren tot 90% of meer. Uit modern biologisch onderzoek is gebleken dat mensen slim zijn, wijsheid en het enorme brein onafscheidelijk. Mensen in de evolutie van het proces, beheersten het vermogen om eiwitten (aminozuren) te verkrijgen, zo goed ontwikkeld, hoog IQ, en geleidelijk aan de wereld te domineren.

Experimenten tonen aan dat de hoeveelheid aminozuren in de hersenen, het niveau van menselijke intelligentie en geheugen, hersenen, het geheugen van de sleutel verbeteren, is om de aminozuurvoeding in te stellen. Bovendien hebben aminozuren de volgende effecten en effecten:

1, vermijd vermoeidheid, blijf krachtig, verbeteren van de gezondheid van de gezondheid

Tryptofaan kan stress verlichten, depressie, angst en andere toestanden voorkomen, stabiele emoties, om sterke energie te behouden.

2, om de kwaliteit van de slaap te verbeteren

Tryptofaan heeft het effect van het bevorderen van slaap, 'natuurlijke slaappillen' in de wereld.

3, om de immuniteit te verbeteren

Aminozuren zijn het basismateriaal van het menselijke immuunsysteem, het aantal en de kwaliteit van aminozuren, en de functie van het immuunsysteem is nauw verwant aan het sterke, tryptofaan, fenylalanine, lysine is de noodzakelijke grondstof om antilichamen aan te maken, een uitgebreid evenwicht van de aminozuren, is om het immuunsysteem van het lichaam te verbeteren.

4, om ziekte te bevorderen, postoperatieve herstel

Vertakte aminozuren (leucine isoleucine en valine) kunnen de recovery rate van de patiënt versnellen.

Kunnen aminozuren de immuniteit verbeteren?

Kinderen omdat het immuunsysteem van het lichaam nog niet is ontwikkeld, de synthese van antilichamen in het menselijk lichaam is laag, resulterend in resistentie tegen vreemde bacteriën en virusinvasie van fagocytische cellen (zoals witte bloedcellen) minder levensvatbaar, minder, dus het is gemakkelijk om een ​​verscheidenheid aan ziekten te infecteren. Aminozuren kunnen de synthese van menselijk immunoglobuline versnellen, van de fundamentele toename in immuniteit, om verkoudheid, koorts, hoest en andere ziekten te voorkomen.

Versnel botgroei

Botten zijn samengesteld uit botmatrix en botmineraal: botmatrix bestaat voornamelijk uit aminozuren en bepaalt de vorm van het bot, de grootte en de flexibiliteit; botmineraal dat voornamelijk bestaat uit calcium, bepaalt de botdichtheid en hardheid. Dus aminozuren en calcium zijn de belangrijkste "bouwmaterialen" die de botten vormen.

Kinderlichaam is in het stadium van snelle groei en ontwikkeling, de vraag naar calcium is erg groot. Weinig mensen weten echter dat kinderen in de ontwikkelingsstadium van calcium niet kunnen worden gescheiden van aminozuren. Aminozuren zijn de 'dragers' van verschillende mineralen en sporenelementen in het lichaam. Het menselijk lichaam in het supplement van calcium, ijzer, zink, selenium en andere mineralen en sporenelementen, de behoefte aan aminozuren en eiwitten om ze door het lichaam te transporteren. Zoals het ontbreken van aminozuren, deze sporenelementen en mineralen kan niet effectief worden verzonden naar de verschillende organen van het menselijk lichaam, zal nog steeds leiden tot het ontbreken van mineralen en sporenelementen in het lichaam.