Huis > Nieuws > Inhoud

Aminozuur versnellen botgroei

Oct 26, 2017

Aminozuren zijn belangrijk stoffen in de hersenen, aminozuur inhoud van maximaal 90% of meer. Moderne biologisch onderzoek gevonden dat mensen smart, wijsheid en de grote hersenen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Mensen in de evolutie van het proces, de mogelijkheid om het verkrijgen van eiwitten (aminozuren), zo goed ontwikkeld, hoog IQ, onder de knie en geleidelijk aan de wereld te overheersen.

Experimenten tonen aan dat het bedrag van de aminozuren in de hersenen, bepaalt het niveau van menselijke intelligentie en geheugen, hersenen, verbeteren het geheugen van de sleutel is om het aminozuur voeding. Bovendien hebben aminozuren de volgende effecten en effecten:

1, elimineren van vermoeidheid, krachtig houden, verbetering van sub gezondheidstoestand

Tryptofaan kan verlichten stress, voorkomen van depressie, angst en andere staat, stabiele emoties, te handhaven sterke energie.

2, de kwaliteit van de slaap te verbeteren

Tryptofaan is het effect van de bevordering van de slaap, "natuurlijke slaappillen" in de wereld.

3, om immuniteit

Aminozuren is het uitgangsmateriaal van het menselijke immuunsysteem, het aantal en de kwaliteit van aminozuren en immuunsysteem is nauw verwant aan de sterke, tryptofaan, fenylalanine, lysine is de benodigde grondstoffen produceren antilichamen, voeg een uitgebreide balans van de aminozuren, is het verbeteren van het immuunsysteem van het lichaam.

4, ter bevordering van de ziekte, postoperatieve herstel

Vertakte aminozuren (leucine, isoleucine en valine) kunt versnellen van de terugvinding van de patiƫnt.

Aminozuren kunnen verbeteren immuniteit?

Kinderen omdat het immuunsysteem van het lichaam nog niet ontwikkeld, de synthese van antilichamen in het menselijk lichaam laag is, wat resulteert in weerstand aan buitenlandse bacteriƫn en virus invasie van fagocytische cellen (zoals witte bloedcellen) minder levensvatbaar zijn, minder, dus het is gemakkelijk te infecteren een scala van ziekten. Aminozuren kan het versnellen van de synthese van menselijk immunoglobuline, uit de fundamentele stijging immuniteit, teneinde te voorkomen dat de verkoudheid, koorts, hoest en andere ziekten.

Versnellen botgroei

Botten bestaan uit been matrix en bot mineraal: bot matrix hoofdzakelijk samengesteld uit aminozuren, bepalen de vorm van bot, grootte en flexibiliteit; bot mineraal hoofdzakelijk samengesteld uit calcium, bepalen de botdichtheid en de hardheid. Aminozuren en calcium zijn dus de belangrijkste "bouwmaterialen", die deel van de botten uitmaken.

Children's lichaam is in de fase van snelle groei en ontwikkeling, de vraag voor calcium is zeer groot. Weinigen weten echter dat de kinderen in het ontwikkelingsstadium van calcium niet kunnen worden losgekoppeld van aminozuren. Aminozuren zijn de "dragers" van verschillende mineralen en sporenelementen in het lichaam. Het menselijk lichaam in het supplement van calcium, ijzer, zink, selenium en andere mineralen en sporenelementen, de behoefte aan aminozuren en eiwitten voor het vervoer van hen door het hele lichaam. Zoals het gebrek aan aminozuren, deze sporenelementen en mineralen kunnen niet effectief worden verzonden naar de verschillende organen van het menselijk lichaam, zal nog steeds leiden tot het gebrek aan mineralen en sporenelementen in het lichaam.