Huis > Nieuws > Inhoud

Groene gezonde organische meststof

Jul 05, 2018


De kunstmestindustrie in China ondergaat momenteel een transformatie. Organische meststoffen, biologische meststoffen en andere nieuwe meststoffen op de markt groeien langzaam op. De vraag neemt toe. Hoewel de totale schaal van de markt voor organische meststoffen relatief klein is, is de organische meststoffenindustrie net in de groeifase gekomen en groeit ze van jaar tot jaar. Uit gegevens blijkt dat de omzet in de industrie in 2016 96.462 miljard yuan bereikte, een stijging van 13.12% ten opzichte van 2015. China heeft een grote hoeveelheid organische meststoffen. Het bevorderen van de duurzame en effectieve ontwikkeling van de kunstmestindustrie en het verbeteren van de benuttingsgraad van de circulatie van hulpbronnen heeft een bevorderend effect op de menselijke productie en ontwikkeling.


Organische meststoffen hebben een groot potentieel:


1) Op dit moment, China's organische meststof ontwerp capaciteit is 34,82 miljoen ton, terwijl de werkelijke jaarlijkse productie is 16,3 miljoen ton, minder dan de helft van de ontworpen capaciteit. Ondernemingen met een jaarlijkse productie van minder dan 5.000 ton zijn goed voor bijna de helft van het totale aantal ondernemingen en minder dan 20% van het totale aantal ondernemingen met een jaarlijkse productie van meer dan 20.000 ton.

2) Er zijn 2.282 organische kunstmestbedrijven in China, waaronder 986 organische meststoffenondernemingen (43%), 296 bio-organische meststoffen (13%), 809 organisch-anorganische samengestelde meststoffen (35%) en 192 andere ondernemingen (9%). De nationale ontwerpcapaciteit voor organische meststoffen is 34,82 miljoen ton en de jaarlijkse productie is 16,3 miljoen ton.


image.png


3) In 2016 bedroeg de opbrengst aan wateroplosbare meststoffen in brede zin 3,5 miljoen ton, een stijging met 10% op jaarbasis. De vraag naar Potassum Humate kunstmest en Humuszuur is groot, die een belangrijke rol speelt in de productie en het leven van de landbouw en de groene en gezonde ontwikkeling van de ecologische omgeving bevordert.


image.png


Aanbrengen van organische meststof:


1) De bezettingsgraad van organische meststoffen in China is ongeveer 20%.

2) De aangegeven bemesting moet het principe van de organische meststof in plaats van de 50% meststofstikstofvoorziening implementeren, Denemarken moet minimaal 40% - 40% van de mest van vee en pluimvee hergebruiken, Canada vereist een organische meststokkengaard 3.8 ton - 7.6 ton per acre.

3) China exporteert jaarlijks 200.000 ton organische meststoffen en de vraag van de internationale markt naar hoogwaardige organische meststoffen neemt nog steeds toe.